Press Room, Νέα

Ο Τόμας Πράντο στο Panserraikos TV

Δείτε το βίντεο του Panserraikos TV, με τις πρώτες δηλώσεις του Αργεντινού σκόρερ, Τόμας Πράντο που έχει πετύχει ήδη τρία γκολ σε 6 αγωνιστικές με τη φανέλα του Πανσερραϊκού!

¡Mira el video de Panserraikos TV, con las primeras declaraciones del goleador argentino, Thomas Prado que ya ha marcado tres goles en 6 partidos con la camiseta de Panserraikos!

Ήταν ένας αγώνας σκληρός, που ήθελε πολύ δουλειά, και αντοχή, με μια ομάδα σημαντική. Το γνωρίζαμε όλοι οτι είχαμε δύσκολο έργο και η προετοιμασία μας ευτυχώς για το ματς αυτό απέδωσε! Παλέψαμε για τη νίκη, ήμασταν δυνατοί, είχαμε και τύχη και το πήραμε το παιχνίδι!

Όπως και την προηγούμενη φορά, όποτε μου δίνετε η ευκαιρία σκοράρω, όπως στον αγώνα με την Κοζάνη! Είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά περισσότερο που η ομάδα κέρδισε και πέρασε λίγο ψηλότερα στην βαθμολογία.

Είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, έπαιξα απο την αρχή σε τρεις αγώνες και έχω πετύχει τρία τέρματα. Είναι η ίδια χαρά για μένα! Είμαι ευχαριστημένος τόσο για την ομάδα, όσο και για το ότι πέτυχα γκολ. Είναι καλό οτι προχωράμε με τα γκολ αυτά, και η χαρά μου είναι μεγαλύτερη για την ομάδα και για τις νίκες.

Ο Πανσερραϊκός, είναι η αλήθεια οτι έχει ένα πλεονέκτημα, είναι μια ομάδα οργανωμένη, σωστή, μεγάλη, που έχει φιλοδοξίες και είναι πάνω απο την Football League. Είμαι χαρούμενος που ανήκω εδώ, που έχω καλούς συμπαίκτες, ήμαστε παρέα και που έχουμε στόχους. Σε σχέση με τις άλλες ομάδες, αυτό που δείχνει ο Πανσερραϊκός είναι οτι αποτελεί μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας.