Panserraikos F.C. - ACADEMY, Press Room, Πανσερραϊκός Foundation

Τα “λιονταράκια” της Panserraikos FC Academy στην Ημέρα της Γης 2024.

Σε όλους τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playouts και της 6ης αγωνιστικής ημέρας των Stoiximan Super League Playoffs, οι ποδοσφαιριστές έστειλαν το μήνυμα «Earth Day 2024. It’s not a Day, it’s a Movement» (Ημέρα της Γης 2024. Δεν είναι μια μέρα, είναι ένα κίνημα). Στον αγώνα Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα τα “λιονταράκια” της Panserraikos FC Academy συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

Η Super League και η Stoiximan, Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος της Super League και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης (22 Απριλίου), αφιέρωσαν την 6η Αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs και 5η των Playouts του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, στην ευαισθητοποίηση του φίλαθλου κοινού για την σημασία της προστασίας της Γης.

Κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, όλοι οι ποδοσφαιριστές των ομάδων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αλλά και τα παιδιά που τα συνόδευσαν στην παράταξη των ομάδων, πριν την έναρξη των αγώνων, φόρεσαν μπλουζάκια με κεντρικό μήνυμα «Earth Day 2024. It’s not a Day, it’s a Movement» (Ημέρα της Γης 2024. Δεν είναι μια μέρα, είναι ένα κίνημα), στηρίζοντας έμπρακτα τη διεθνή πρωτοβουλία που αναπτύσσεται με αφορμή την ημέρα, αλλά και υπενθυμίζοντας την σημασία της διαρκούς επαγρύπνησης όλων μας για τη προστασία του πλανήτη.