Press Room, Νέα

Πέτρος Στοΐλας: Το δίκαιο αποτέλεσμα στον Βόλο, ήταν η νίκη της ομάδας μας.

Οι δηλώσεις του προπονητή μας, κ. Πέτρου Στοΐλα, μετά τον νικηφόρο αγώνα του Πανσερραϊκού στον Βόλο κόντρα στον Ολυμπιακό, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη .

Πέτρος Στοΐλας:

Θεωρώ οτι είναι νωρίς ακόμη, να μιλάμε για νίκες που δίνουν ανόδους. Θα χαρακτήριζα κομβική τη νίκη με την Βέροια ενώ με τον Ολυμπιακό Βόλου, πετύχαμε μια νίκη «κλειδί». Η ομάδα μας, έχει ποιότητα και τα παιδιά ανταποκρίνονται καλά μέχρι στιγμής. Κερδίσαμε δυο σημαντικές ομάδες του πρωταθλήματος, παίζοντας καλά. Στον Βόλο, αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο αυτά που είχαμε δει μέχρι τώρα απο άλλους αντιπάλους, με παιχνίδι, δύναμης, κόντρες και ένταση στα μαρκαρίσματα αλλά τα καταφέραμε καλά. Μάλιστα πέρα απο το γκολ, χάσαμε άλλες δυο ευκαιρίες για να τελειώσουμε τον αγώνα, νωρίτερα.

Το πιστεύω, οτι η άμυνα θα δώσει το πρωτάθλημα και εμείς αμυντικά ανταποκρινόμαστε αρκετά καλά. Δεν είναι μόνο το θέμα οτι δεν δεχόμαστε γκολ αλλά οτι δεν μας κάνουν οι αντίπαλοι, ούτε ευκαιρία. Υπάρχει πειθαρχία και αφοσίωση απο τους ποδοσφαιριστές μας στο κομμάτι αυτό.

Καταλαβαίνω την πικρία, τα νευρά ίσως και την πίεση του συναδέλφου, απο τον Ολυμπιακό Βόλου, νομίζω όμως, χωρίς να θέλω να τον μειώσω, οτι μάλλον ήταν σε άλλο γήπεδο. Κι εμείς, αλλά και οι δημοσιογράφοι απο τον Βόλο, εξεπλάγην με αυτά που ακούσαμε. Πως γίνεται να είδε μόνο την ομάδα του μέσα στο γήπεδο; Απορώ που είδε τόσο κακή την διαιτησία, η οποία επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι του αντιπάλου και δεν έβγαλε κάρτες. Ήταν μοιρασμένη διαιτησία, που αν είχαμε παρόμοια αντιμετώπιση σε άλλα ματς, όπως στην Καβάλα, τότε σήμερα, μάλλον θα ήμασταν πρώτοι. Εμείς όμως κοιτάμε την ομάδα μας και δεν δώσαμε συνέχεια. Ο καθένας κρίνεται για οτι λέει.

Το δίκαιο αποτέλεσμα στον Βόλο, ήταν η νίκη της ομάδας μας.

Μετά την πρεμιέρα, σηκώσαμε κεφάλι και με εμπιστοσύνη στο μοντέλο Διοίκηση-Προπονητές-Παίκτες-Κόσμος, έχουμε προσήλωση στον στόχο μας και κάθε Κυριακή κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Η ενότητα είναι αυτή που θα μας κρατήσει ψηλά. Ξέρουμε πόσο πολύ ο κόσμος μετά την αποχή της πανδημίας, θέλει να είναι κοντά μας, γι’ αυτο και του αφιερώνουμε τις νίκες. Μακάρι να τον ανταμείψουμε και με την άνοδο στο τέλος.

Θεωρητικά τα παιχνίδια που ακολουθούν μπορεί να χαρακτηριστούν εύκολα αλλά κάθε ματς, έχει την δυσκολία του. Υπάρχουν απαιτητικά ματς κόντρα σε κάθε αντίπαλο και πρέπει να μην σταθούμε μόνο σε αυτά που λέμε ως δύσκολα! Όταν θέλεις να πρωταγωνιστήσεις, πρέπει όλα τα ματς να τα βλέπεις ως τελικό! Αυτό κάνουμε ως προπονητικό επιτελείο αλλά και οι παίκτες. Για την ώρα κοιτάμε την ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας, που πιστεύω οτι αδικείται απο την βαθμολογική του θέση. Μέτα θα δούμε το επόμενο ματς.

Κάθε Κυριακή η ομάδα θα δίνει το 100% και νίκη με τη νίκη να κατακτήσουμε τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην επόμενη κατηγορία.