Panserraikos F.C. - ACADEMY, Press Room, Νέα

Έκοψαν τη βασιλόπιτα τους τα τμήματα Κ19 – Κ17 – Κ15 της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν την Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου τα τμήματα υποδομών Κ19 – Κ17 – Κ15 της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, που συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. Στις εγκαταστάσεις της Panserraikos FC Aacademy, οι νεαροί αθλητές μας, μετά το τέλος των προπονήσεων τους, συγκεντρώθηκαν και είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν πριν την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακού.

Παρουσία των διευθυντών της ακαδημίας Σάββα Κωφίδη και Σάκη Αναστασιάδη, του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ Σωτήρη Μάρκου και των προπονητών, άπαντες μετέφεραν το μήνυμα της διοίκησης και του Προέδρου κ.Τάσου Καζία, για μία χρονιά με υγεία για όλους και τους ζήτησαν να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και να είναι καλοί άνθρωποι, καλοί μαθητές, καλοί αθλητές και καλοί επαγγελματίες για να μπορέσουν να κάνουν βήματα μπροστά.

Στη συνέχεια έκοψαν την βασιλόπιτα, με το φλουρί να πηγαίνει στο κομμάτι των γηπέδων, ενώ στην συνέχεια κάθε τμήμα είχε τους δικούς του τυχερούς που παρέλαβαν συμβολικά δώρα. Στην Κ15 τυχεροί ήταν οι Κωνσταντίνος Ηλίας και Σάμπι Τάφα, στην Κ17 οι Γιώργος Καμήλαλης και Ραφαήλ Γιαννούλης και στην Κ19 οι Άγγελος Τριανταφύλλου και Φώτης Χάβος.