Panserraikos F.C. - ACADEMY, Press Room, Νέα, Πανσερραϊκός Foundation

Με την Panserraikos FC Academy στον καθαρισμό της Λίμνης Κερκίνης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Φεβρουαρίου, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στήριξε την δράση καθαριότητας της Λίμνης Κερκίνης, ενός στολιδίου του Νόμου μας, που διοργάνωσαν το Wake Up Festival και ο οργανισμός Cecropia Hub, με στόχο φυσικά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Νεαροί αθλητές της Panserraikos FC Academy, παρέα με τους γονείς τους, τον Υπεύθυνο Ανάπτυξης και προγραμματισμού της ακαδημίας Οδυσσέα Δαρνακα και τον προπονητή Εύθυμη Θυμιατή έλαβαν μέρος στην δράση καθαριότητας που έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 04/02 με αφετηρία το Λιμανάκι Λιθοτόπου.

Η παρουσία των νεαρών αθλητών μας γέμισε χαρά και ελπίδα για το μέλλον, τόσο τους διοργανωτές, όσο και τους υπόλοιπους εθελοντές, καθώς με όρεξη φόρεσαν γάντια και γέμισαν πολλές σακούλες σκουπιδιών κόντα στο Λιμανάκι, δίνοντας το μήνυμα οικολογικής συνείδησης που πρέπει να μας διακατέχει.

Σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, σε έναν μοναδικό υδροβιότοπο, όπως είναι η Λίμνη Κερκίνη, που πρέπει να προσέχουμε ως κόρην οφθαλμού, ο Πανσερραϊκός έστειλε το δικό του μήνυμα.