Press Room, Νέα

Friendly Post Match | Μακεδονικός-Πανσερραϊκός 2-2

Μετά την ομόφωνη απόφαση των ΠΑΕ της Betsson Super League 2 για επ’ αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος, η ομάδα μας αντιμετώπισε το Σάββατο(04/02) στην Ευκαρπία τον Μακεδονικό, με τον φιλικό αγώνα να λήγει ισόπαλος με 2-2, μετά από 120 και πλέον λεπτά, καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν τρία 45λεπτα.

Ο προπονητής μας Παύλος Δερμιτζάκης είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το σύνολο των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών του και να κρατήσει την ομάδα σε εγρήγορση, αναμένοντας πλέον τις εξελίξεις.

Η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, απείλησε αρχικά με τον Κανίς και τον Μπαϊροβιτς, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στο δεύτερο 45λεπτο ο Μακεδονικός ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να προηγηθεί στο 63΄ όταν ο Τσουκάνης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που είχε κερδίσει ο Σιατραβάνης και μάλιστα λίγο αργότερα ήρθε και το 2-0 από εκτέλεση κόρνερ του Ζαννάκη και κεφαλιά του Χασάνογλου. Οι “κόκκινοι” μείωσαν στο 80΄ με εξαιρετικό πλασέ του Ανάκογλου σε 2-1 και στο… 130΄ με τον Σαϊντ να βρίσκει δίχτυα προ κενής εστίας ισοφάρισαν για το τελικό 2-2.

Πανσερραϊκός(Παύλος Δερμιτζάκης): (α΄ περίοδος): Κατσίκας, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Κατσαντώνης, Κανίς, Στίνα, Μπαϊροβιτς.

(β΄ περίοδος): Κατσίκας, Σιόντης, Αυλωνίτης, Δεληγιαννίδης, Λυμπεράκης, Ανάκογλου, Στάϊκος, Μασκανάκης, Αλί Μπαμπά, Σοφιανός, Μπαϊροβιτς.

(γ΄ περίοδος): Τσομπανίδης, Σιόντης, Παπαβασιλείου, Δεληγιαννίδης, Λυμπεράκης, Ανάκογλου, Στάϊκος, Μασκανάκης, Αλί Μπαμπά, Σοφιανός, Σαϊντ.

*Την Κυριακή και τη Δευτέρα οι παίκτες μας θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη 07/02.