Press Room, Νέα

Ο George Obosu στα «κόκκινα» του Πανσερραϊκού!(vid)

Την έκπληξη με την απόκτηση του Τζόρτζ Ομπόσου έκανε ο Πανσερραϊκός, λίγες ώρες πριν την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος. Ο 22χρονος Γκανέζος ποδοσφαιριστής, είναι ένας ταχύτατος και δυναμικός επιθετικός, καλός με τη μπάλα στα πόδια, ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Βιογραφικό:

Ο πρώτος σταθμός του στην Ελλάδα ήταν ο Ποσειδώνας Γλυφάδας την περίοδο 2016-17 στη Β ΕΠΣ Αθηνών με τον νεαρό επιθετικό να δίνει τα διαπιστευτήρια του με τον καλύτερο τρόπο πετυχαίνοντας 10 γκολ στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος και βοηθώντας την ομάδα του να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Το όνομα του άρχισε να ακούγεται στο Πανελλήνιο και ο Παναρκαδικός τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2017 με τον Ομπόσου να αγωνίζεται σε 17 παιχνίδια στη Γ εθνική πετυχαίνοντας δύο γκολ. Μάλιστα Ο Τζόρτζ Ομπόσου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του κυπέλλου της ΕΠΣ Αρκαδίας με τον Παναρκαδικό να κατακτά το κύπελλο κερδίζοντας 3-0 το Λεωνίδιο με τρία γκολ δικά του. Ο Γκανέζος επιθετικός που αναδείχθηκε φυσικά MVP του τελικού ήταν και πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης συνολικά με 10 γκολ. Ο Παναρκαδικός κατέκτησε και το σούπερ καπ της Αρκαδίας κερδίζοντας στον τελικό με σκορ 2-0 τον Πανθυρεατικό με τον Ομπόσου να πετυχαίνει το πρώτο γκολ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανσερραϊκού, έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι με τον Ιωνικό, αλλά δεν την ολοκλήρωσε αποχωρώντας απο την ομάδα της Αθήνας. Πρόλαβε όμως να πετύχει το νικητήριο γκολ στις 10 Σεπτεμβρίου στο φιλικό απέναντι στην Λάρισα.