Press Room, Νέα, Πανσερραϊκός Foundation

#ΜΑΖΙ σπάμε τη σιωπή | Ο αγώνας γυναικών Πανσερραϊκή-Καβάλα 86 αφιερωμένος στην Εξάλειψη βίας κατά των Γυναικών

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η οποία ήταν χθες Σάββατο 25 Νοεμβρίου, έστειλαν το δικό τους μήνυμα προκειμένου… #ΜΑΖΙ να σπάσουμε τη σιωπή.

Tην Κυριακή 26 Νοεμβρίου, ο αγώνας Πανσερραϊκή-Καβάλα 86 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Γυναικών, ο οποίος διεξήχθη στο Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας, ήταν αφιερωμένος στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και στην ισότητα, με τις αθλήτριες των ομάδων να στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Οι αθλήτριες της Πανσερραϊκής ενημερώθηκαν από τα στελέχη του Συμβουλευτικού κέντρου γυναικών για τη δράση του και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με φανέλες “ΜΑΖΙ ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ”.

Η έμφυλη βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που μας αφορά όλους και όλες! Ένα κοινωνικό πρόβλημα που πηγάζει από την έμφυλη ανισότητα και πλήττει γυναίκες και κορίτσια παγκοσμίως. Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Σερρών, στήριξαν την προσπάθεια των ομάδων γυναικών στον αγώνα της Κυριακής, να σπάσουμε μαζί τη σιωπή, δείχνοντας συμβολικά την αλληλεγγύη μας προς τις επιζώσες της έμφυλης βίας και δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα μηδενικής ανοχής στην γυναικεία κακοποίηση.