Press Room, Νέα, Πανσερραϊκός Foundation

#ΜΑΖΙ Ο Πανσερραϊκός χέρι-χέρι με παιδιά από τη Δομή φιλοξενίας προσφύγων Σερρών

Την ευκαιρία να φιλοξενήσει μικρά παιδιά, μαθητές Δημοτικού, από τη Δομή φιλοξενίας προσφύγων Σερρών είχε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, στέλνοντας για ακόμη μία φορά το δικό της μήνυμα “Όλοι #ΜΑΖΙ, Όλοι #ΙΣΟΙ”.

Σε συνεργασία με την Διοικήτρια της Δομής Σερρών κα. Δήμητρα Παναγιωτάκη και τους Συντονιστές εκπαίδευσης προσφύγων, ο Πανσερραϊκός κάλεσε τα παιδιά προκειμένου να συνοδέψουν τους ποδοσφαιριστές μας κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, προσφέροντας τους μία ξεχωριστή εμπειρία.

Τα παιδιά έφτασαν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με το λεωφορείο του Πανσερραϊκού, φόρεσαν τα t-shirt συνοδείας ποδοσφαιριστών, ενθουσιασμένα μπήκαν στο Δημοτικό γήπεδο, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν “Σέρρες, Σέρρες…” και στην συνέχεια έπιασαν από το χέρι τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και τους συνόδευσαν ως το κέντρο του γηπέδου πριν την έναρξη του ματς, τραβώντας τα φλας.

Ακολούθως πήραν θέση στην κερκίδα, παρακολούθησαν το ματς με τον Ατρόμητο, φώναζαν συνθήματα με τους φιλάθλους και μπορεί να μην πανηγύρισαν κάποιο γκολ, ωστόσο η εμπειρία θα τους μείνει αξέχαστη.