Press Room, Νέα

Η αποστολή για τoν αγώνα με τον Πιερικό

Με 23 ποδοσφαιριστές η αποστολή του Πανσερραϊκού μας, για το ματς με τον Πιερικό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πιερικό(Τετάρτη 06/04, 15:00), στο ΔΑΚ Κατερίνης, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Bettsson Super League 2, εκεί όπου οι “κόκκινοι” πάνε με θετική ψυχολογία μετά τη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

Ο προπονητής μας Άγγελος Διγκόζης και το επιτελείο του, προπόνησαν για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές τους το πρωί της Τρίτης υπό βροχή στο Δημοτικό γήπεδο και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η την αποστολή η οποία αποτελείται από 23 παίκτες και κατέλυσε ήδη από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στην περιοχή της Πιερίας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπαβασιλείου, Ανάκογλου που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όπως και ο Γιαννακίδης, ενώ πάντα εκτός είναι και ο τραυματίας Ριβάλντο.

Αναλυτικά η αποστολή:
Καβουσάκης, Κατσίκας, Ζέρης, Ντανιελιάν, Γιανναράκης, Δημητρίου, Καρασαλίδης, Πίντο, Κεφαλάς, Καραμπέρης, Έππας, Κρητικός, Μαρκιόνι, Κόντσι, Κανίς, Ντίαζ, Σοφιανός, Μασκανάκης, Μέσι, Στίνα, Κασμερίδης, Φουάσης, Βάντερσον.