Press Room, Διαπιστεύσεις, Νέα

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα Πανσερραϊκός-Ατρόμητος (24/02, 19:30))

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τα ΜΜΕ, ότι έως την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 μπορούν να υποβάλουν αιτήματα διαπίστευσης για την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Ατρόμητος που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24/02/2024 και ώρα 19:300) στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, να υποβάλλουν το αίτημα τους, στέλνοντας τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας και Μέσο Εργασίας) στο e-mail: panserraikosfcpress@gmail.com, με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: ”Διαπίστευση (δημοσιογράφου ή φωτογράφου) για τον αγώνα Πανσερραϊκός-Ατρομητος”.

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Λόγω περιορισμένων θέσεων και επιβολής μέτρων περιορισμένης πρόσβασης στην κερκίδα όπου βρίσκονται τα δημοσιογραφικά θεωρεία, θα ικανοποιηθούν αιτήματα κατά την κρίση του Γραφείου Τύπου.  Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση. 

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνεται από την είσοδο της αίθουσας συνέντευξης τύπου, κάτω από την θύρα 5. Η είσοδος των δημοσιογράφων και των φωτογράφων θα γίνεται ΜΟΝΟ από τη θύρα 6.