Press Room, Διαπιστεύσεις, Νέα

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα Πανσερραϊκός-Μακεδονικός(11/12-14:45)

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τα ΜΜΕ, ότι έως το Σάββατο 10/12  και ώρα 21:00 μπορούν να υποβάλουν αιτήματα διαπίστευσης για την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Μακεδονικός, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11/12/2022 και ώρα 14:45, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, να υποβάλλουν το αίτημα τους, στέλνοντας τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας και Μέσο Εργασίας) στο e-mail: panserraikosfcpress@gmail.com, με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: ”Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον αγώνα Πανσερραϊκός-Μακεδονικός”.

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Από κάθε μέσο θα γίνεται δεκτό ένα αίτημα, για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση και κατά σειρά προτεραιότητας.

Διαπίστευση σε τεχνικό ραδιοφώνου, θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα, με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή ροή μετάδοσης, ενώ δεν εγκρίνεται η διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην των μελών, της τηλεοπτικής παραγωγής, που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Για την είσοδό τους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν στο γήπεδο από την από την Θύρα 1(Δημοσιογραφικά Θεωρεία), με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο από τη Θύρα 3 μόνο για φωτογραφίες και θα τοποθετούνται σε συγκεκριμένο χώρο.