Panserraikos F.C. - ACADEMY, Press Room

Τον Γ.Σ Ηρακλή υποδέχθηκε στο Panserraikos FC Academy Center η κόκκινη ακαδημία

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης συνεργασίας με τμήματα ακαδημιών και άλλων νομών και με αφορμή και το κοινό ποδοσφαιρικό παρελθόν του Διευθυντή της Panserraikos FC Academy κ.Σάκη Αναστασιάδη, η κόκκινη ακαδημία φιλοξένησε τη Μ.Τρίτη 19 Απριλίου τμήματα της ακαδημίας του Ερασιτέχνη Ηρακλή στο αθλητικό της κέντρο, σε μία όμορφη ημέρα που αποτέλεσε ιδανική ευκαιρία και για μία σύσφιξη σχέσεων, ανάμεσα στις δύο ακαδημίες.

Ο Ηρακλής με υπεύθυνο τον κ. Ηλία Ευθυμιάδη ήρθε στις Σέρρες με τρία τμήματα, ηλικιών 2008-09, 2010-11 και 2012-13, τα οποία είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα γήπεδα του Panserraikos Academy Center, με τα αντίστοιχα της ομάδας μας και να προσφέρουν θέαμα σε όσους βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Μάλιστα ο Ηρακλής επιφυλάχθηκε να ανταποδώσει άμεσα την φιλοξενία, καλώντας φυσικά τμήματα της ακαδημίας μας στη δική του έδρα, με την επόμενη φυσικά ευκαιρία που θα δοθεί. Κατά τη διάρκεια των αγώνων το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ.Τάσος Καζίας.