Νέα

Pre Match Report | ΠΑΟΚ Κοσμίου – Πανσερραϊκός: Με απουσίες τα «λιοντάρια»

Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει η αποστολή του Πανσερραϊκού στην Κομοτηνή, για το σημερινό παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής στην Γ΄Εθνική, κόντρα στο Κόσμιο. Μπορεί ο αντίπαλος να είναι χαμηλής δυναμικής αλλά ο Ηλίας Εγγονίδης, θα ήθελε να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, κατα την διάρκεια της προετοιμασίας προκειμένου να διεκδικήσει ευκολότερα το τρίποντο που θα φέρει ακόμα πιο κοντά τον Πανσερραϊκό στην 3η θέση.

Ο τιμωρημένος Καστριτσέας θα απουσιάσει για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, καθώς και οι Ιβαντζίκης, Πολυχρονίδης και Αναστασόπουλος, που βρίσκεται σε μετεγχειρητικό στάδιο, αφού δεν απέφυγε τελικά την επέμβαση στους χιαστούς. Ενοχλήσεις σε παλαιότερο χτύπημα αισθάνεται και ο George Obosu, που είναι αμφίβολος, όπως και οι Μακούσης, Κεχαγιάς. Αντίθετα έχει μπει σε ρυθμούς προπονήσεων ο στόπερ Χατζηκούτρης, που ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής ομάδας, καθώς υπέστη ρήξη χιαστών σε φιλικό παιχνίδι, των «κόκκινων»! Ο Πανσερραϊκός οφείλει να είναι σοβαρός στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, διότι με όλες αυτές τις καθυστερήσεις στις αποφάσεις απο τους ιθύνοντες… του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μπορεί ένα καλό ή ένα κακό φίνις, να κρίνει σημαντικά την επόμενη αγωνιστική χρονιά!

Ο αγώνας δεν διεξάγεται στο Κόσμιο αλλά στο ΔΑΚ Κομοτηνής, το γήπεδο που χρησιμοποιούσε πριν διαλυθεί ο Πανθρακικός, επομένως ο κόσμος του Πανσερραϊκού που θα εκδράμει στην θρακική πόλη, δεν θα ταλαιπωρηθεί, αναζητώντας την κωμόπολη του νομού Ροδόπης.