Νέα

N.Kατσαβάκης: Όλοι βλέπουν ότι κάνουμε τα πάντα για τον Πανσερραϊκό!

Ποδοσφαιρικό τμήμα | ΜΓΣ Πανσερραϊκός |

Όλοι βλέπουν ότι κάνουμε τα πάντα για τον Πανσερραϊκό!

Πρόεδρος Ποδοσφαιρικού Τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Νίκος Κατσαβάκης:

Είμαι περήφανος για την απόδοση της ομάδας το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την χθεσινή υπερπροσπάθεια στον Βόλο, που από ατυχία δεν προκριθήκαμε στις 16 καλύτερες ομάδες του κυπέλλου Ελλάδας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της ωραίας εικόνας στον αγωνιστικό χώρο, που αναγκάζει φίλους και αντιπάλους να μιλάνε κολακευτικά για την ομάδα μας και τον τρόπο που αυτή αγωνίζεται.

Είμαστε εδώ ως διοίκηση, κοντά στους ποδοσφαιριστές μας, το προπονητικό επιτελείο και τα στελέχη μας, με σκοπό να θεμελιώσουμε την καλή εικόνα της ομάδας σε όλη την Ελλάδα και να αποκαταστήσουμε στον κόσμο μας, την φήμη των «λιονταριών». Εμπράκτως και οι πλέον δύσπιστοι, βλέπουν ότι δημιουργούμε τις στέρεες βάσεις με υποδομές στην ομάδα και ταυτόχρονα διεκδικούμε την άμεση επάνοδο του Πανσερραϊκού εκεί που αποδεικνύεται ότι αξίζει να βρίσκεται.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που αγαπούν αυτό που πρεσβεύει ο Πανσερραϊκός και μας ακολουθούν σε αυτή την δύσκολη πορεία, αλλά περιμένουμε κι άλλο κόσμο να πιστέψει σε αυτό που προετοιμάζουμε και ανεξαρτήτως αντιπάλων ή κατηγορίας να έρθει στο γήπεδο και να χειροκροτήσει μια καλή ομάδα, όπως είναι ο φετινός Πανσερραϊκός που φτιάξαμε για όλους εσάς!