Panserraikos F.C. - ACADEMY, Press Room, Νέα

U19 Match Report | Πανσερραϊκός-ΟΦΗ 2-0

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος U19 της Stoiximan Super League, o Πανσερραϊκός αντιμετώπισε εντός έδρας τον ΟΦΗ και κέρδισε με 2-0, παίρνοντας δίκαια τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα μας, υπό το βλέμμα του προπονητή Χουάν Φεράντο και σύσσωμου του προπονητικού του τιμ, ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, είχε τον έλεγχο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο και μπορεί να μην δημιούργησε πολλές τελικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε τις καλές τις στιγμές και έφτασε στη νίκη.

Στο 55΄ ο Τσαγκαράκης έπειτα από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Καρίμ, μπήκε στην περιοχή, σούταρε δυνατά και βρήκε δίχτυα για το 1-0 και λίγο πριν το τέλος του αγώνα ο Μαυρόπουλος με πλασέ σε σχεδόν κενή εστία και έπειτα από ωραία συνεργασία που προηγήθηκε διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει διακοπή των πρωταθλημάτων.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π. Στοιλας): Τσομπανίδης, Μπλατσιώτης(46΄ Φθενάκης), Βασιλάκος, Παπαδόπουλος,  Χάβος, Αλειφερόπουλος, Τόλιος(65΄ Μίσας), Σαλβάνος, Θεοφίλου(85΄ Ελευθεριάδης), Καρίμ(75΄ Μαυρόπουλος), Κοσμόπουλος(46΄ Τσαγκαράκης).