Νέα

Ωραίος Πανσερραϊκός με 4αρα στην Ξάνθη κόντρα στο Άβατο!

Ωραίος και ορεξάτος Πανσερραϊκός, κέρδισε τον Άρη Αβάτου στην Ξάνθη και συνέχισε πρώτος και με διαφορά στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής. Σε ιδανικές συνθήκες ποδοσφαίρου, οι «κόκκινοι» επικράτησαν άνετα με ωραία μπάλα στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Ο Πανσερραϊκός μας, μπήκε φορτσάτος και πίεσε παντού στον μεγάλο αγωνιστικό χώρο του συγκεκριμένου γηπέδου. Μόλις στο 3’ ο Πτηνόπουλος έκλεψε την μπάλα λίγο έξω απο την μεγάλη περιοχή του Νομικού και η ωραία συνεργασία με Γκούρτσα και Γεωργιάδη, έχρισε σκόρερ τον τελευταίο, με κοντινό πλασέ. Η ορμή του Πανσερραϊκού συνεχίστηκε και στο 14’ ο Συριλ Καλί, ευνοήθηκε απο τις κόντρες και πλάσαρε ιδανικά τον γκολκιπερ του Αβάτου, για το 2-0. Λίγο αργότερα ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Αποστολόπουλο, ανάγκασε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, να αντικαταστήσει τον παίκτη με το Νίκο Διγκόζη, για προληπτικούς λόγους. Ο μικρός άλλωστε αύριο μεταβαίνει στην Ολλανδία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με την Βιλέμ. Στο ημίωρο του παιχνιδιού ο Αργεντίνος Conci έφυγε μόνος στην αντεπίθεση αλλά αστόχησε στην τελική προσπάθεια, με το σουτ που επιχείρησε να περνά ψηλά άουτ.

0-2 ήταν το σκορ ημίχρονου.

Ο Πανσερραϊκός μας, επέστρεψε με 2 αλλαγές  στο β´ ημίχρόνο, με τους Γκούρτσα και Conci να μένουν στα αποδυτήρια για ξεκούραση και στην θέση τους, πέρασαν οι Μπάρδας και Τσάπαρης που έκανε ντεμπούτο κόντρα στην παλιά του ομάδα. Στο 61’ έκλεισαν οι αλλαγές για τον Άγγελο Διγκόζη και την ομάδα μας, με τον Μασκανάκη να παίρνει την θέση του Πτηνόπουλου. Στο 63’ ο Γιώργος Γεωργιάδης σουταρε ευθύβολα και δυνατά έξω απο την περιοχή και ανάγκασε το Νομικό σε ωραία εκτίναξη για να διώξει σε κόρνερ. Στο 70’ ο Μπάρδας σέντραρε ωραία απο τα δεξιά, όπου Καλί ήταν ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι και με ωραίο εναέριο σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παράθυρο της εστίας του Αβάτου για το 0-3. Τέσσερα λεπτά αργότερα η τοπική ομάδα μείωσε με τον Ζοσιμίδη σε 1-3. Στο 87’ ο Γεωργιάδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με ωραίο σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο για τα «λιοντάρια»!

Τελικό αποτέλεσμα 1-4.

Ο προπονητής μας κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα, με τον Τεντζέρη κάτω απο τα δοκάρια, τον Ζέρη και τον Αποστολόπουλο στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Kali και Γιανναράκη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά, τους Ψάλτη και Τριανταφυλλλού, ως αμυντικά χαφ με τον Γεωργιάδη προωθημένο στον άξονα. Δεξιά μεσοεπιθετικά έπαιξε ο Πτηνόπουλος, ενώ αριστερά αγωνίστηκε ο Αργεντίνος Conci! Μπροστά στην κορυφή έπαιξε ο αρχηγός Δημήτρης Γκούρτσας.

Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση της ομάδας μας, ευχαρίστησε δημόσια την κιτρινόμαυρη διοίκηση του Αβάτου για την φιλοξενία.

Ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού ευχαριστεί την ομάδα του Άρη Αβάτου για την άψογη φιλοξενία στο απογευματινό παιχνίδι στην πόλη της Θράκης.

Συνθέσεις:

Άρης Αβάτου (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζήπαππας, Μπουνταγκίδης, Παυλίδης, Λαφαράς, Χακάν, Κρασώνης, Μπουλούτ, Γκέκας, Σαρηγιαννίδης, Ζοσιμίδης

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Τέντζερης, Ζέρης, Αποστολόπουλος(Διγκόζης 45’), Γιανναράκης, Καλί, Ψάλτης, Τριανταφύλλου, Πτηνόπουλος(Μασκανάκης 61’), Γεωργιάδης, Γκούρτσας(Μπάρδας 45’), Conci(Τσάπαρης 45’)