Νέα

Νικηφόρο ξεκίνημα στο 2020 για τον Πανσερραϊκό επι του Ηρακλή Ν.Ζυγού

Ο Πανσερραϊκός μας ξεκίνησε με το «δεξί» τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2020, κερδίζοντας τον Ηρακλή Ζυγού απο την Ξάνθη με σκορ 2-0. Αυτή ήταν η 10η νίκη για τα «λιοντάρια», που μας κρατά στην κορυφή του πρωταθλήματος, με 33 βαθμούς.

Η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας απο την αρχή του ματς και προσπάθησε να πετύχει το γρήγορο γκολ όπως συνηθίζει. Η ομάδα της Ξάνθης όμως, κράτησε στην άμυνα της και στο πρώτο τέταρτο εκτός απο ενα σουτ-αουτ του Ψαλτη δεν σημειώθηκε άλλη ευκαιρία. Η πίεση που άσκησαν στην συνέχεια οι παίκτες μας, μετουσιώθηκε σε γκολ-πέναλτι του Δημήτρη Γκούρτσα στο 27’ μετά απο χέρι του Κιομουρτζή. Μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου το σκορ παρέμεινε στο 1-0.

Στο β´ μέρος οι παίκτες μας ανέβασαν απόδοση για να σημειώσουν κι αλλα τέρματα, με τον Conci να είναι χάνει 2 μοναδικά τετ-α-τετ απέναντι απο τον Μάμα αλλα και στις  δυο περιπτώσεις ο Ξανθιώτης τερματοφύλακας είπε «οχι». Στο 61’ ο Παπαβασιλείου που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι, βρέθηκε ωραία μεσα στην μικρή περιοχή του Ζυγού και πάσαρε ωραία ασιστ στον Γκούρτσα για να σκοράρει εξ επαφής, σε μια στιγμή μεγάλου αλτρουισμού και συνεργασίας απο τους δυο συμπαίκτες. Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε και για τρίτο γκολ αργότερα αλλά κατι τετοιο δεν συνέβη και το 2-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής μας κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα μας με τον Τεντζέρη κάτω απο τα δοκάρια, τον Καλί και τον Αποστολόπουλο στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Κασμερίδη και Γιανναράκη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά τους, τον Ψάλτη και τον Πολύζο ως αμυντικά χαφ και τον Τσιμίκα ως κεντρικό χαφ στον άξονα. Δεξιά μεσοεπιθετικά έπαιξε ο Diallo, ενώ αριστερά αγωνίστηκε ο Αργεντίνος Conci! Μπροστά στην κορυφή έπαιξε ο αρχηγός Δημήτρης Γκούρτσας.

Συνθέσεις:

Πανσερραϊκός(Άγγελος Διγκόζης): Τεντζέρης, Καλί, Αποστολόπουλος, Γιανναράκης,Κασμερίδης,Πολύζος(81’ Τριανταφύλλου), Ψάλτης,Τσιμίκας(75’ Μπάρδας),Diallo(57’Παπαβασιλείου)Conci(85’ Κιουτσεκτσίδης),Γκούρτσας

Ηρακλής Ν.Ζυγού(Γιάννης Δημητριάδης): Μάμας, Τενεκές, Τιφτίκης, Κριεζής, Κιομουρτζής, Πανέρης, Βαφειάδης, Παπαδόπουλος, Πανταζίδης, Δημητριάδης, Μολώνης