Νέα

Pre Match Report: Στάση στα «Πηγάδια» για τον Πανσερραϊκό πριν την «μάχη» στον Έβρο!

Στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης έκανε στάση για φαγητό και «ανασύνταξη δυνάμεων» η αποστολή του Πανσερραϊκού, πριν φτάσει στην Αλεξανδρούπολη για τον αγώνα με τον Εθνικό στις 16:00. Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση της ομάδας μας, θέλησε να ξεκουράσει παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ώστε να μην έχουν σερί ώρες στο λεωφορείο και παράλληλα να βρεθούν σε εναν αμιγώς ποδοσφαιρικό χώρο, αφού εκεί στεγάζεται το προπονητήριο του ΑΟ Ξάνθης. Μάλιστα εκείνη την ώρα κατέφτασε και η αποστολή της ΑΕ Λάρισα αφού η ομάδα νέων παίζει σήμερα και η μεγάλη αύριο με την τοπική ομάδα.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού απαρτίζεται από τους: Γιαννακίδης, Κασίμης, Παρουτζής, Θεοδωρίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Ζιώγας, Ομπόσου, Παπαδόπουλος, Πούφλης, Παπαβασιλείου, Πέτρου, Νέδος, Βλαχόπουλος, Μπομπότας, Βουδουρίδης, Κούτλας, Βαρδακώστας.

Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Σαμαράς, Χριστοφορίδης, Ιβαντζίκης και Μακούσης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του, μετά τον σοβαρό μυϊκό τραυματισμό που υπέστη κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και τον κρατάει έξω από την αγωνιστική δράση για 1,5 μήνα.