Press Room, Νέα

Σ/Τ του Προέδρου του Πανσερραϊκού Νίκου Κατσαβάκη

Ο πρόεδρος της ομάδας μας, κ. Νίκος Κατσαβάκης μίλησε στους εκπροσώπους του τύπου για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που ξεκινά στον Πανσερραϊκό μας!

Αναλυτικά η Συνέντευξη Τύπου:

«Θα ξεκινήσω τη συνέντευξη με ένα ατυχές περιστατικό ενός ποδοσφαιριστή μας ο οποίος βρίσκεται στην εντατική και δίνει μάχη για τη ζωή του. Φυσικά οι ευχές και οι προσευχές μας είναι o Πασχάλης να βγει δυνατός απ’ αυτή τη μάχη. Όπως αντιλαμβάνεστε όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα σε μια ομάδα, το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα. Όσον αφορά την ομάδα και την προσπάθεια η οποία ξεκίνησε εδώ και δύο περίπου μήνες γίνεται με νέα παιδιά, με μέσο όρο ηλικίας 20-21 ετών. 

Προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα για την ομάδα μας και τον τόπο μας, σίγουρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα όμως να είστε σίγουροι ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο και σύντομα θα φανούν τα πρώτα αποτελέσματα. Υπάρχουν και κάποια πρότζεκτ τα οποία θέλουμε να υλοποιήσουμε, όπως τα βοηθητικά γήπεδα τα οποία θα είναι έτοιμα σε ένα μήνα και είμαστε κοντά στο να πάρουμε ένα λεωφορείο έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται η ομάδα στις προπονήσεις αλλά και για τις μετακινήσεις μας για τα επίσημα παιχνίδια.

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα θέματα σε εκκρεμότητα όπως αυτό της εκκαθάρισης και του Στέβιτς το οποίο το έχουν αναλάβει οι νομικοί σύμβουλοι και από την άλλη βδομάδα θα έχουμε πιστεύω νεότερα με αυτά τα θέματα. Ο νέος Πανσερραϊκός θέλει όλο τον κόσμο κοντά του, να στηρίξει αυτή την προσπάθεια και φυσικά είμαστε ανοιχτοί στο να έρθουν όσοι ενδιαφέρονται και να δουν το τι γίνεται εδώ μέσα. Ξεκινάει την Κυριακή το πρωτάθλημα και νομίζω ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και όλοι μαζί να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το οποίο θέλουμε, το να αγωνίζονται Σερραίοι παίκτες».

Ο πρόεδρος Νίκος Κατσαβάκης μίλησε και για:

Για το τι βρήκαν στην ομάδα: 

«Παραλάβαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Εδώ είμαστε όμως, από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα για να λύσουμε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα».

Για το αν τα καταφέρουν οικονομικά: 

«Πορευόμαστε με χαμηλό μπάτζετ και σίγουρα θέλουμε τον κόσμο κοντά μας».

Για τους φετινούς στόχους: 

«Φυσικά το να κάνουμε πρωταθλητισμό, να βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία και αν έρθει η άνοδος δεν θα αρνηθούμε. Πανσερραϊκός είμαστε και θέλουμε κάθε παιχνίδι να το κερδίζουμε. Σίγουρα πέφτουν αρκετές ομάδες όμως πιστεύω ότι αυτό δεν θα μας αγγίξει».

Για τις ακαδημίες:

 «Προφανώς και θέλουμε να τις έχουμε υπό τον έλεγχό μας γιατί θα ήταν ένα πολύ σημαντικό έσοδο. Είναι σίγουρα ένα κομμάτι που το βλέπουμε και να δούμε πως θα το διαχειριστούμε, δηλαδή θέλουμε να πατήσουμε πρώτα γερά στα πόδια μας και μετά να δούμε και με τις εγκαταστάσεις πως θα το διαχειριστούμε».

Για το μεταγραφικό κομμάτι: 

«Ένα μεγάλο ποσοστό του ρόστερ έχει ολοκληρωθεί και με μια προσθήκη ακόμα θα είμαστε πλήρεις».

Για τη συνεργασία με τον ΟΠΑΚΠΑ: 

«Σίγουρα υπάρχει συνεργασία με τον κ. Χατζημαργαρίτη. Το γήπεδο χρειάζεται δουλειά και είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα γίνει όπως παλιά».