Press Room, Νέα

Post Match Interview | Δηλώσεις Παύλου Δερμιτζάκη | Ηρακλής-Πανσερραϊκός

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή στην ΕΡΤ, αναφερόμενος στο ματς και στην εξέλιξη του πρωταθλήματος, λέγοντας αναλυτικά:

“Ξέραμε ότι έχουμε να δώσουμε ένα δύσκολο ματς. Δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά σίγουρα δεν είχαμε ούτε τις ημέρες να ξεκουραστούμε, ούτε και να προετοιμαστούμε όπως έπρεπε μετά το ματς με την Αριδαία και εν αντιθέσει με τον Ηρακλή που είχε το ρεπό του. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ηρακλής πατούσε πάρα πολύ καλά, έκανε πολλές φάσεις, δίκαια ήταν μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως κάναμε κάποιες αλλαγές, ανεβήκαμε, αλλά το δεύτερο γκολ ήταν καταλυτικό για να κάνουμε το οτιδήποτε.

Σίγουρα μας πειράζει η ήττα, αλλά θεωρώ ότι δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο για μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Είμαι της λογικής πως δεν κοιτάμε το δέντρο, αλλά το δάσος. Κοιτάμε τη συνέχεια, να δούμε τα λάθη μας που προέκυψαν και να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, καθώς το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Δεν μας πτοεί μία ήττα και μακάρι η επόμενη να είναι μετά από 13 παιχνίδια και πάλι. Σίγουρα όμως μας προβληματίζει.

Υπάρχουν ομάδες με πολύ καλά ρόστερ, ανταγωνιστικές, διεκδικούν πράγματα και εγώ δεν αμφισβητώ κανέναν. Δίκαια βρισκόμαστε στην 1η θέση γιατί έχουμε κάνει πολλά πράγματα, έχει γίνει πολύ δουλειά από όλους και δεν θέλω κανένας να υποτιμάει όσα γίνονται στον οργανισμό, αλλά ακόμη δεν έχουμε ανέβει. Είμαστε σε καλό δρόμο βέβαια.

Θέλω να ευχαριστήσουμε και τους φιλάθλους μας που για ακόμη έναν αγώνα ήταν στο πλευρό μας”.