Press Room, Νέα

Συνεχίζεται η προετοιμασία στα 3-5 Πηγάδια

Μία εβδομάδα παραμονής συμπληρώνει στα 3-5 Πηγάδια η αποστολή του Πανσερραϊκού, εκεί όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, καθώς ακόμη και το μεσημέρι η θερμοκρασία μετά βίας ξεπερνά τους 27 βαθμούς, ο Μιχάλης Γρηγορίου “χτίζει” την ομάδα που θα μπει στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Οι “κόκκινοι” τα πρωινά δουλεύουν κυρίως στην φυσική τους κατάσταση, με το τεχνικό τιμ να τους… βγάζει το λάδι προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα δύσκολα που έρχονται, ενώ τα απογεύματα το μενού περιλαμβάνει κυρίως τακτική, καθώς η ομάδα θα πρέπει άμεσα να αφομοιώσει τα “θέλω” του καινούργιου προπονητή σε όλες τις γραμμές.

Την Κυριακή(14/07) εντάχθηκε στην αποστολή και ο Λούκα Γκουγκεσασβίλι, ο οποίος είχε πάρει ολιγοήμερη επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεων του στο Euro και ξεκίνησε άμεσα προπονήσεις. Επίσης ο Μάριος Σοφιανός που αντιμετώπιζε πρόβλημα στον αστράγαλο, έχει ενταχθεί τις τελευταίες ημέρες κανονικά στο πρόγραμμα των υπολοίπων.

Η αποστολή θα παραμείνει στο βουνό έως και το πρωινό της Τρίτης 23 Ιουλίου, στην συνέχεια θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής και την Κυριακή 28 Ιουλίου είναι προγραμματισμένος ο πρώτος φιλικός αγώνας κόντρα στον Λεβαδειακό, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας.