Press Room, Νέα

Συνεργασία ΠΑΕ Πανσερραϊκός και “Αη Γιώργης Fruits & Vegetables”

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός συνεχίζει τη συνεργασία της με τον “Αη Γιώργης Fruits & Vegetables” που αποτελεί Επίσημο Υποστηρικτή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Στην επιστροφή της ομάδας στην Super League, οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Πανσερραϊκός επιλέγουν φρέσκα φρούτα για την ενέργεια τους από τον “Άη Γιώργη”.

Λίγα λόγια…

Στον “Άη Γιώργη” θα βρείτε τα πιο εκλεκτά φρούτα και λαχανικά για να συνθέσετε το μενού της ημέρας, ενώ θα είστε τόσο ήσυχοι για την ποιότητά τους, σαν να τα κόψατε μόλις από τις δικές σας καλλιέργειες. Προϊόντα από τον τόπο μας αλλά και εξωτικές επιλογές για ιδιαίτερους πελάτες ανανεώνονται καθημερινά ενώ επιλέγονται από τους καλύτερους παραγωγούς και εισαγωγείς, ακολουθώντας ιδιαιτέρως αυστηρά κριτήρια. Από το απλό καθημερινό οικογενειακό τραπέζι, έως ένα ιδιαιτέρως προσεγμένο δείπνο απαιτεί φρέσκες και ποιοτικές πρώτες ύλες και στα οπωροπωλεία “Αη Γιώργης” έχεις τη σιγουριά ότι θα βρεις καθετί που ψάχνεις, ενώ δεν θα αμφιβάλλεις για την ποιότητά τους.

Στα καταστήματά δεν θα βρείτε μόνο φρέσκα φρούτα και λαχανικά κάθε είδους αλλά και μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων delicatesen, όπως χειροποίητα ζυμαρικά, λάδια εξαιρετικής ποιότητας, αυγά, ιδιαίτερες σάλτσες κ.α. που θα δώσουν μια ξεχωριστή πινελιά στα πιάτα σας.