Panserraikos F.C. - ACADEMY, Press Room, Νέα

Πρώτο δυνατό φιλικό τεστ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα(04/08) για τον Πανσερραϊκό

Ο Πανσερραϊκός επέστρεψε στη βάση του, μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας το οποίο διεξήχθη 19-30 Ιουλίου στην Πτολεμαΐδα και έπειτα από το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Πάμπλο Γκαρσία, την Τετάρτη(02/08) οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις. Η ομάδα μας πλέον μπαίνει στην τελική φάση μονταρίσματος ενόψει της πρεμιέρας της Super League και του αγώνα με τον Ολυμπιακό(20/08, 22:00, Γ.Καραϊσκάκης).

Την Παρασκευή 04/08(19:00) οι “κόκκινοι” θα δώσουν το πρώτο τους δυνατό φιλικό τεστ, καθώς θα αντιμετωπίσουν στο Εθνικό Στάδιο “Ζωσιμάδες” τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα σε μία δυνατή ομάδα της κατηγορίας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία βλέπει με ικανοποίηση τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να εντάσσονται σιγά-σιγά στην ομάδα, ωστόσο για τον φιλικό αγώνα δεν υπολογίζονται ο Χάγιεκ που θα παραμείνει Σέρρες για προπονήσεις, ο Μορέϊρα που αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις, ο Κατσίκας που έχει μείνει πίσω στην προετοιμασία του λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε και οι Κολομπίνο και Παντεκίδης που συνεχίζουν την αποκατάσταση τους.