Press Room, Νέα

Ο Σάββας Μούργος στον Πανσερραϊκό!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Μούργο. Ο 24χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, πρωταθλητής και πρωταγωνιστής στη Super League 2 την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Σάββας Μούργος, γεννημένος στις 16 Μαρτίου 1998 στην Αθήνα, αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός και επιτελικός χαφ και έκανε τα πρώτα του βήματα στις ακαδημίες του Πανιωνίου. Σε πολύ μικρή ηλικία τον ανακάλυψε η Άρσεναλ, εντάσσοντας τον αρχικά στις ακαδημίες της στην Ελλάδα και στη συνέχεια στην Αγγλία, εκεί όπου αγωνιζόταν με την U21 και την U23 έως το 2017, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 16 ετών στους “κανονιέρηδες”.

Στη συνέχεια παραχωρήθηκε στην U23 της Νόριτς, με την οποία είχε 13 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ κάποιοι τραυματισμοί του στέρησαν την ευκαιρία να μεταπηδήσει στην πρώτη ομάδα. Αγωνίστηκε δανεικός στην Ολλανδία στην Ντόρντρεχτ, με την οποία είχε 15 συμμετοχές και 3 γκολ.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω covid-19 τον έφερε πίσω στην Ελλάδα και από το 2020 στη Βέροια, με την οποία φέτος είχε 35 συμμετοχές, 8 γκολ και 5 ασίστ, όντας από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος.