Με χαμόγελα και ευχές για όμορφες γιορτές με υγεία για όλους και τα παιδιά στην… πρώτη γραμμή, ολοκληρώθηκε η δράση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός “Κανένα παιδί χωρίς παιχνίδι”!
Σε συνεργασία με το τοπικό κατάστημα παιχνιδιών “Yuppie”(Περιστέρη Κωστοπούλου 8 & Μεραρχίας 166), αλλά και με τους φιλάθλους της ομάδας μας οι οποίοι συνέδραμαν με τον δικό τους τρόπο γεμίζοντας παιχνίδια το Panserraikos Store, αυτά τα Χριστούγεννα θα δώσουμε χαρά σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Την Δευτέρα 22/12 παιδιά από τη Δομή Προσφύγων που συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές έλαβαν δώρο από ένα λούτρινο λιονταράκι, έχοντας ένα αναμνηστικό για μια εμπειρία ζωής για αυτά.
Την Τρίτη 23/12 αντιπροσωπεία της ΠΑΕ αποτελούμενη από τους Διευθυντές της ακαδημίας Σάββα Κωφίδη – Σάκη Αναστασιάδη και τους συνεργάτες της Γούνα Στρατούλα και Γιαννακόπουλο Γιάννη, βρέθηκαν αρχικά στον Δήμο Σερρών. Εκεί παρέδωσαν στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Υγείας κ. Νάσο Παπαδόπουλο την πρώτη δόση παιχνιδιών προκειμένου να διανεμηθούν στις οικονομικά ευάλωτες οικογένειες με παιδιά.
Ακολούθως βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου(Παναγίτσα), εκεί όπου παρέδωσαν στον Πάτερ Κωνσταντίνο τον μεγαλύτερο όγκο των παιχνιδιών για να δοθούν στις οικογένειες με παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη ένα χαμόγελο.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!
