Press Room, Νέα

Εσωτερικό διπλό αντί φιλικού και “αντίο” Πτολεμαΐδα

Με ένα δυνατό εσωτερικό διπλό το Σάββατο, αντί φιλικού, στο Δημοτικό γήπεδο Πτολεμαΐδας, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία του Πανσερραϊκού στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας. Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του θα αποχαιρετήσουν μετά από 12  ημέρες την Πτολεμαΐδα και από την Κυριακή 30/07 η αποστολή επιστρέφει στις Σέρρες προκειμένου να ξεκινήσει το πρόγραμμα των δυνατών φιλικών αγώνων.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού και οι συνεργάτες του χώρισαν τους παίκτες σε άσπρους και κόκκινους, με το διπλό να έχει διάθεση, ένταση, δυνατά μαρκαρίσματα, ευκαιρίες και γκολ. Για την ιστορία έληξε 1-1 με γκολ των Σοφιανού και Στίνα.

ΑΣΠΡΟΙ: Τσιλιγγιρης, Δεληγιαννίδης, Μασκανάκης, Καρασαλίδης, Πεταυράκης, Οικονόμου, Σταϊκος, Μούργος, Σοφιανός, Χατζηστραβός, Μπαϊροβιτς.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Χοβάν, Ντανκερλάι, Τσαγκαλίδης, Αυλωνίτης, Γκοτζαμανίδης, Μορέιρα, Θυμιάνης, Γούλερι, Στίνα, Τόμας, Παπαβασιλείου.

Εκτός έμειναν ο Πηλέας που αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις και θα επιστρέψει από την επόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις, ο Κολομπινο που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα και ο Κατσίκας που είχε μείνει 5 ημέρες εκτός λόγω ίωσης.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ευχαριστεί τον Δήμο Εορδαίας και τον αθλητικό οργανισμό για την παραχώρηση του γηπέδου.