Press Room, Διαπιστεύσεις, Νέα, Πανσερραϊκός Foundation

Επίσκεψη της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στο Ειδικό Σχολείο Σιδηροκάστρου & Δημοτικό Σχολείο Βαμβακοφύτου

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και ενόψει των Χριστουγέννων, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός βρέθηκε την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο Ειδικό Σχολείο Σιδηροκάστρου, το οποίο συστεγάζεται με το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Βαμβακοφύτου, με τους “κόκκινους” να βιώνουν μία όμορφη εμπειρία βλέποντας τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών.

Οι μικροί μαθητές υποδέχθηκαν την αντιπροσωπεία με “passillo” στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με τραγούδια και ύμνους του Πανσερραϊκού, με τον μαθητή του Ειδικού Σχολείου Θοδωρή, να κάνει μία ειδική παρουσίαση της ιστορίας των “λιονταριών”, η οποία περιλάμβανε και βίντεο με ιστορικές νίκες της ομάδας μας, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Την ΠΑΕ Πανσερραϊκός εκπροσώπησαν οι ποδοσφαιριστές Πεταυράκης, Αυλωνίτης, Μούργος, Χατζηστραβός, Κατσίκας, Σοφιανός, Στάϊκός και Καρασαλίδης, με τον τελευταίο να απευθύνει τον χαιρετισμό προς τους μαθητές, εκφράζοντας τη χαρά όλη της ομάδας για την παρουσία της στο σχολείο και την αγάπη που έδειξαν προς όλους.

Giant Heart… by Novibet

Στη συνέχεια η ΠΑΕ Πανσερραϊκός σε συνεργασία με τo Giant Heart, τη συμμαχία αγάπης της Novibet, μοίρασαν μπάλες ως δώρο στους μικρούς μαθητές του Ειδικού Σχολείου και φυσικά υπέγραψαν αυτόγραφα, βγήκαν φωτογραφίες, έπαιξαν ποδόσφαιρο, ενώ χάρισαν και μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ως αναμνηστικό.

Όραμα του Giant Heart, μα συνεισφέρουμε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου, πιο βιώσιμου μέλλοντος, μέσα από ενέργειες που προωθούν την αξία του αθλητισμού, τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων και την προάσπιση των δικαιωμάτων των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Σε αυτό το πλαίσιο, η πρωτοβουλία “Giant Heart” αφορά στην υλοποίηση στοχευμένων δράσεων προσφοράς με σημαντικό θετικό αντίκτυπο για την κοινωνία, με έμφαση στη νέα γενιά”.

Στο τέλος, οι μαθητές επεφύλασσαν το καλύτερο “αντίο” τραγουδώντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων, ενώ μας ευχήθηκαν καλές γιορτές.