Press Room, Διαπιστεύσεις, Νέα

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα Πανσερραϊκός-Άρης(21/10, 20:00)

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τα ΜΜΕ, ότι έως την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 μπορούν να υποβάλουν αιτήματα διαπίστευσης για την αναμέτρηση Πανσερραϊκός-Άρης που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21/10/2023 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, να υποβάλλουν το αίτημα τους, στέλνοντας τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας και Μέσο Εργασίας) στο e-mail: panserraikosfcpress@gmail.com, με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: ”Διαπίστευση (δημοσιογράφου ή φωτογράφου) για τον αγώνα Πανσερραϊκός-Άρης”.

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας δε θα γίνει δεκτό ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Λόγω περιορισμένων θέσεων, από κάθε Μέσο θα γίνεται δεκτό αίτημα για MIA και μόνο ονομαστική διαπίστευση και θα ικανοποιηθούν κατά προτεραιότητα τα τοπικά Μέσα των Σερρών και τα Μέσα πανελλήνιας εμβέλειας κατά την κρίση του Γραφείου Τύπου. Το ίδιο θα ισχύσει και για τους φωτογράφους, με κριτήριο την ικανοποίηση των αιτημάτων από τα κύρια φωτογραφικά πρακτορεία του αθλητικού ρεπορτάζ.

Απάντηση από το γραφείο Τύπου θα δίνεται ΜΟΝΟ στο ενδεχόμενο απόρριψης αιτήματος για διαπίστευση.

Οι διαπιστεύσεις θα παραλαμβάνονται από τον χώρο της Συνέντευξης τύπου, στα γραφεία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, κάτω από τη θύρα 5 μετά τις 18:00 και η είσοδος των δημοσιογράφων και των φωτογράφων θα γίνεται από τη θύρα 6.


ΠΡΟΣΟΧΗ!

H συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια/Γήπεδα του Πρωταθλήματος , εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε. Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική, ιδιωτική χρήση. Σε περίπτωση παραβίασης αυτών των όρων και προϋποθέσεων, οι παραβάτες φίλαθλοι θα πρέπει, στα όρια του εφικτού, να απομακρύνονται από το γήπεδο επιμέλεια της γηπεδούχου Π.Α.Ε., εφόσον κάτι τέτοιο υποπίπτει στην αντίληψή της.