Press Room, Νέα, Πανσερραϊκός Foundation

Αφιερωμένη στους αθλητές του Πανσερραϊκός ΑμεΑ η είσοδος των ομάδων στον αγώνα Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός

Αφιερωμένη στους  αθλητές του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός ΑμεΑ ήταν η είσοδος των ομάδων στον αγώνα Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Λόγω των περιορισμών, τον σύλλογο εκπροσώπησαν δύο αθλητές με πολλές διακρίσεις και ρεκόρ στο άθλημα τους, την κολύμβηση, οι Γιώργος Μαυροπετσάκης και Μάριος Γούσιος, οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο πλάϊ των αρχηγών των δύο ομάδων, Κώστα Θυμιάνη και Κώστα Φορτούνη.

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός ΑμεΑ, ιδρύθηκε το 2004 με πρόεδρο τον κ. Γεώργιο Σιδέρη και δραστηριοποιείται στον αθλητισμό των Ατόμων με Αναπηρία στα αθλήματα της κολύμβησης, του στίβου, της άρσης βαρών σε πάγκο, Boccia. Το 2017 ιδρύθηκε το τμήμα Μπάσκετ με Αμαξίδιο, που ανήκει στην Ομοσπονδία Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.) με πρωτεργάτριες την προπονήτρια κα. Ευδοξία Καρυοφυλάκη και την έφορο κα. Θωμαή Θεοδωρίδου. Σκοπός του συλλόγου είναι τα άτομα με αναπηρία να ενταχθούν ισότιμα στον αθλητισμό και στην κοινωνία. Κάθε χρόνο η ομάδα, συμμετέχει σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των παραπάνω αθλημάτων με μεγάλες επιτυχίες.