Press Room, Νέα

Το νέο site του Πανσερραϊκού είναι online για να μην χάνεις στιγμή απο τα «κόκκινα» νέα!

Ακόμα μια επιθυμία των διοικούντων του Πανσερραϊκού έγινε πράξη, αφού εδώ και μερικά 24ωρα η νέα ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι γεγονός! Καλά τα Social Media αλλά η «ναυρχίδα» της επικοινωνίας κάθε ομάδας, που διοικείται απο τις επιταγές του σύγχρονου management, οφείλει να είναι, η επίσημη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, που θα ενημερώνει και θα πληροφορεί για όλες τις εξελίξεις τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ.

Το www.panserraikosfc.gr είναι εύκολο και λειτουργικό στην χρήση, σε φορητές και μόνιμες ηλεκτρονικές συσκευές! Έχει εύκολη πλοήγηση και μενού που δεν κουράζει, δίνοντας είτε από την αρχική σελίδα, είτε απο τις επιμέρους κατηγορίες, όλες τις πληροφορίες, τα ρεπορτάζ αλλα και την multimedia ενημέρωση με video και εικόνες.

Περιηγηθείτε στο μενού της νέας ιστοσελίδας των «λιονταριών» και εκτός απο τα τελευταία νέα, τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις, πληροφορηθείτε με φωτογραφικό υλικό και βιογραφικά, για τα νέα πρόσωπα της ομάδας. Πλούσιο υλικό, απο τους παίκτες και τους φροντιστές μέχρι τους προέδρους Κατσαβάκη-Καζία.

Μπόνους οι ενότητες Legends, Timeline Ιστοριας και Κοινωνικη Ευθυνη, που οι πρώτες δυο θα παρουσιάζουν σε εβδομαδιαία βάση, τα θρυλικά πρόσωπα των βετεράνων του Πανσερραϊκού που έγραψαν την ιστορία του συλλόγου στα γήπεδα όλης της Ελλάδας, ενώ στην τελευταία ενότητα, συμπεριλαμβάνονται οι κοινωνικές δράσεις των «κόκκινων» είτε αυτόνομα, είτε σε συνεργασία με τον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό!

Την κατασκευή πραγματοποίησε η εταιρεία istokosmos.gr του Γιώργου Καρρά.