Press Room, Νέα

Τελευταία προπόνηση της σεζόν πριν τον τελευταίο αγώνα με την Κηφισιά

Με μια τελευταία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο Ομόνοιας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Κηφισιά (Σάββατο 11/05, 20:00) ο Πανσερραϊκός. Παράλληλα αυτή ήταν και η τελευταία προπόνηση της σεζόν για τους κόκκινους, καθώς από την Κυριακή πέφτουν τίτλοι τέλους στην φετινή αγωνιστική περίοδο για όλους. 

Έτσι κι αλλιώς πολλοί από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως και το προπονητικό τιμ, δεν πήραν ιδιαίτερες ανάσες πέρυσι το καλοκαίρι, καθώς το φινάλε της Super League 2 ήρθε τον Ιούνιο και λίγο καιρό αργότερα, άπαντες μπήκαν και πάλι στο γήπεδο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή και έτσι όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές θα βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο. Υπενθυμίζουμε πως ο Οικονόμου είναι τιμωρημένος, λόγω της αποβολής στον Βόλο, ενώ ο Διαμαντής έχασε αρκετές προπονήσεις λόγω ίωσης.

Η ομάδα μας ξεκίνησε ήδη την διαδικασία ανανεώσεων συμβολαίων με τον Τσομπανίδη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που είναι στα πλάνα της επόμενης περιόδου.