Νέα

ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Πέτρο Θεοδωρίδη σε θυμόμαστε πάντα!

Σαν σήμερα, ο αήμνειστος Πέτρος Θεοδωρίδης απεβίωσε τον Απρίλιο του 2013, αφήνοντας μεγάλο διοικητικό κενό στην ομάδα μας, για πολλά χρόνια. Η μορφή του ισχυρού άντρα του Πανσερραϊκού ήταν μια απο το τις πιο έμπειρες στον Ελληνικό ποδοσφαιρικό κόσμο και οι επιτυχίες του πιο παλιού παράγοντα μέχρι τότε, πολλές.

Ανέλαβε τον σύλλογο μας, το 2004 και κατάφερε να τον οδηγήσει δυο φορές στην πρώτη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά απο 16 χρόνια. Επίσης, έβαλε την ομάδα μας, να δουλεύει σε πρότυπα μεγάλων ομάδων, με ακαδημίες και εξαγωγή δικών της ποδοσφαιριστών, έχοντας την θέληση να μεγαλώσει σημαντικά τους «κόκκινους»! Το κατάφερε μέχρι το άδοξο φινάλε, απο πνευμονικό οίδημα το 2013, τέτοια μέρα.

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, δεν ξεχνά τον σπουδαίο άνθρωπο και παράγοντα Πέτρο Θεοδωρίδη, όπως και το έργο του, στον σύλλογο μας. Ο δρόμος που άνοιξε ο Πέτρος Θεοδωρίδης τότε, αποτελεί το όραμα, της επόμενης μέρας των διοικούντων της ομάδας μας. Συνεχίζουμε δυναμικά για να κάνουμε τον Πανσερραϊκό δυνατό, όπως του αξίζει.

Πέτρο Θεοδωρίδη θα σε θυμόμαστε πάντα!