Νέα

Ο Πανσερραϊκός «χορεύοντας στην βροχή» φιλοδώρησε με 5αρα το Νέστο!

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για τον Πανσερραϊκό, που η διάθεση των παικτών του Άγγελου Διγκόζη, ήταν στα ύψη και μοίρασαν δεύτερη σερί 5αρα στο πρωτάθλημα και δεύτερη επι του Νέστου Χρυσούπολης για το φετινό πρωτάθλημα. «Οι κόκκινοι», πήραν την εκδίκηση τους για τα…περσινά με την ομάδα απο το νομό Καβάλας και έδειξαν οτι οδεύουν στα μπαράζ ανόδου με την σωστή νοοτροπία ακόμα και με αντίξοες καιρικές συνθήκες, όπως η σημερινή καταιγίδα στις Σέρρες!

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός μπήκε με την γνωστή όρμη, που έχει σχεδόν, σε όλο το πρωτάθλημα και κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 10ο λεπτό με τον Δημήτρη Γκούρτσα, ύστερα απο όμορφη ομαδική προσπάθεια και ψύχραιμο σουτ του αρχηγού. Το γκολ μπήκε πριν να αρχίσει η δυνατή νεροποντή που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δυο ομάδων και ειδικά του Νέστου που δεν μπόρεσε να κρατήσει τον «χείμαρρο» Πανσερραϊκό. Στο ημίωρο του παιχνιδιού, ο Fabri Conci, με εξαιρετική…«Αργεντίνικη» προσπάθεια, που θύμισε γνωστούς συμπατριώτες του, όπου με τεχνική τους κατάρτιση περνούν όλους τους αντιπάλους μέχρι να σκοράρουν, έτσι και ο μικρός έκανε κάτι παρόμοιο για να αποθεωθεί απο τους φιλάθλους και τους συμπαίκτες του, σημειώνοντας το 2-0 στο 31′. Ο Πανσερραϊκός είχε μόνιμα την κατοχή στα πόδια του και ο Σοϊλεμέζογλου, χρειάστηκε μόνο μια φορά για να επέμβει ενώ κατηύθυνε άψογα και τους συμπαίκτες του στην άμυνα, που ήθελαν έξτρα βοήθεια, αφού η μπάλα ή κολλούσε ή γλιστρούσε στις παγίδες του χόρτου. Να σημειωθεί οτι το χορτάρι ήταν σε καλή κατάσταση παρά το πολύ νερό που έπεσε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Το 3-0 ήταν και πάλι λάτιν υπόθεση, αφού ο Conci είχε κέφια και με ωραίο σουτ, ύστερα απο κόντρες, νίκησε τον αντίπαλο γκολκιπερ για να γράψει 5 λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου το 3-0 για τον Πανσερραϊκό!

3-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο β´ μέρος ο Πανσερραϊκός, συνέχισε με το πόδι…στα γκολ, αφού ο Δημήτρης Γκούρτσας, εκτέλεσε εύστοχα στο 50΄το πέναλτι που κέρδισε ο Ολαϊταν, ένα λεπτό νωρίτερα, κερδίζοντας τον Δεμένικο απο τα 11 βήματα. Το 4-0 ήταν γεγονός και τα «λιοντάρια» συνέχιζαν να χορεύουν στην βροχή ασταμάτητα. Δυο + ενας ποδοσφαιριστές που δεν σκόραραν αλλά έκαναν την διαφορά για τον αποψινό Πανσερραϊκό ήταν ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο Michael Olaitan με τον Suleiman Omo, οι δυο πρώτοι δεν σταμάτησαν να σεντράρουν και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη άμυνα και ο τρίτος της παρέας απο το Μάλι, θύμισε τον παίκτη που γνωρίσαμε στις καλές εποχές της superleague με την καλή του παρουσία στην μεσαία γραμμή. Το τελικό 5-0 σημείωσε με κοντινό πλασέ και πάλι ο αρχηγός Γκούρτσας, πετυχαίνοντας χατ-τρικ, ύστερα απο φάση διαρκείας και αλλεπάλληλες πλαγιοκοπήσεις του «Γεω»! Στο 71΄ ο Νέστος έμεινε με 10 παίκτες, ύστερα απο δικαιολογημένη απευθείας κόκκινη κάρτα, σε αντικανονικό μαρκάρισμα στον Ολαϊταν που έφευγε μόνος του στην αντεπίθεση. Στα τελευταία λεπτά οι αλλαγές του προπονητή του Πανσερραϊκού δεν έφεραν άλλο γκολ και το θριαμβευτικό 5-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Τελικό αποτέλεσμα 5-0.

Ο προπονητής μας κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα, με τον Σοϊλεμέζογλου κάτω απο τα δοκάρια, τον Ζέρη και τον Αποστολόπουλο στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Kali και Κασμερίδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά, ως αμυντικούς μέσους, τους Ψάλτη και τον Όμο, ο Γεωργιάδης αγωνίστηκε στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και αριστερά έπαιξε ο Αργεντίνος Conci! Μπροστά στην κορυφή επιλέχθηκαν οι Μαϊκλ Ολαϊτάν, με παρτενέρ τον Δημήτρη Γκούρτσα!

Συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Καλί(59′ Τριανταφύλλου), Ψάλτης, Όμο, Conci(63′ Κιουτσεκτσίδης), Γεωργιάδης, Ολαϊτάν, Γκούρτσας(72′ Παπαβασιλείου).

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Δεμένικος, Μπλιός, Φραγκούλης, Δόντσος, Παπαδόπουλος, Αδαμάκης, Μπαϊκαρά, Λαζαρίδης, Γεωργιάδης, Αρέτας, Ποδαράς