Νέα

Νίκη με ανατροπή για τα «Λιοντάρια» κόντρα στην Πέρνη!

Η ομάδα μας κατάφερε να αποδράσει απο το γήπεδο της Χρυσούπολης κόντρα στην Πέρνη ανατρέποντας το 1-0 του α’ ημιχρόνου, σε 51 στο β´ μέρος. Τα «λιοντάρια» μας δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά έχουν τον τρόπο να παίρνουν τα ματς και το απέδειξαν βάζοντας 5 γκολ σε 12 λεπτά!

Ο Πανσερραϊκός μας, δεν μπήκε συγκεντρωμένα στο ματς και με το πάθος άλλων αγώνων, κάτι που φάνηκε απο την αρχή, με τις λανθασμένες μεταβιβάσεις και τις αργές επιθετικές ενέργειες. Νωρίς στο 6’ ο Γκούρτσας έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά και ενα λεπτό αργότερα παραλίγο να σκοράρει η Πέρνη σε ασυνεννοησια του Σοϊλεμέζογλου και της άμυνας. Στο μεγαλύτερο διάστημα το πρώτου μέρους ο Πανσερραϊκός είχε την μπάλα στα πόδια του αλλα οι σέντρες που επιχειρήθηκαν κυρίως απο την δεξιά πλευρά δεν βρήκαν αποδέκτη. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν κακός με τους γηπεδούχους να πέφτουν κάτω σε κάθε διεκδίκηση κάνοντας καθυστέρηση. Στο 33’ άνοιξε το σκορ ο Μελισσόπουλος για τον Κεραυνό με κοντινή προβολή, εκμεταλεύομενος λάθος του Σοϊλεμέζογλου, ύστερα απο εκτελεσμένο φάουλ κοντά στην πλάγια γραμμή της μεγάλης περιοχής. Μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου μόνο ο Γκούρτσας έχασε μια καλή στιγμή με κοντινό πλασέ που πέρασε άουτ και μια έμπνευση του Conci.

1-0 ήταν το σκορ ημίχρονου.

Το β´ ημίχρονο ξεκίνησε με 2 αλλαγές για την ομάδα μας,  με τους Τσάπαρη και Τριανταφύλλου να μένουν στα αποδυτήρια και τους Όμο, Παπαβασιλείου να μπαίνουν στην θέση τους για να βοηθήσουν επιθετικά. Πράγματι η ομάδα μας ανέβασε στροφές και έχασε μέχρι το 60’ 3 κλασσικές ευκαιρίες με τον Παπαβασιλείου και τον Γκούρτσα! Στο 72’ ο Conci είχε οριζόντιο δοκάρι σε ανάποδο ψαλίδι που επειχείρησε και 6’ λεπτά αργότερα ο Παπαβασιλείου με κοντινή κεφαλιά ισοφάρισε και έδιωξε το άγχος για τα λιοντάρια! Στο 80’ ενα τραγικό λάθος του Μελισσόπουλου, αδερφού του σκόρερ της Πέρνης και του τερματοφύλακα Ψυχουλάκη, ο Γκούρτσας το εκμεταλεύτηκε και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό με 2-1. Στο 82’ με ωραίο σουτ έξω απο την περιοχή ο Αργεντίνος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 και στο φινάλε της αναμέτρησης ο Γκούρτσας και Conci ξανά έκλεισαν θριαμβευτικά την αναμέτρηση με 5 τέρματα για την ομάδα μας.

Τελικό αποτέλεσμα 1-5.

Ο προπονητής μας κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα, με τον Σοϊλεμέζογλου κάτω απο τα δοκάρια, τον Ζέρη και τον Αποστολόπουλο στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Kali και Κασμερίδη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά, τους Ψάλτη, Τσάπαρη και Τριανταφυλλού με τους Γεωργιάδη στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και αριστερά έπαιξε ο Αργεντίνος Conci! Μπροστά στην κορυφή επιλέχθηκε ο αρχηγός Δημήτρης Γκούρτσας.

Συνθέσεις:

Κεραυνός Πέρνης: Ψυχουλάκης, Λάσπατζης, Μελισσόπουλος, Μαρκάκης, Μπαντάνης, Ακασού, Τσάκωνας, Βουσεμίλοβιτς, Μελισσόπουλος Αλ., Μπάσιτς, Τζούριτς.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Σοϊλεμέζογλου, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης(84’ Διγκόζης Ν.)Καλί, Ψάλτης, Τριανταφύλλου(45’ Παπαβασιλείου), Τσάπαρης(45’ Όμο), Γεωργιάδης(84’ Μπάρδας), Conci