Νέα

Νίκησε και τον Μακεδονικό ο Πανσερραϊκός μας αλλά θέλει δουλειά!

Η ομάδα μας κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Μακεδονικού εκτός έδρας, έστω και σε φιλική αναμέτρηση, κερδίζοντας με σκορ 2-1, χαρη σε τέρματα του Obosu και του Παπαβασιλείου.

Ο Νίκος Νεντίδης και το επιτελείο του, χρησιμοποίησαν άλλη 11αδα σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Καβάλα, ενώ σταδιακά στον αγώνα αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της αποστολής.

Ο Μακεδονικός προηγήθηκε νωρίς σχετικά στο σκορ, όμωσα τα «Λιοντάρια» μας ανέβασαν προοδευτικά ρυθμό στο παιχνίδι και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν στην εκπνοή του α’ μέρους με τον Obosu ύστερα απο κόρνερ και ευθύβολο σουτ του Γκανέζου απο κοντινή απόσταση. Το τελικό 2-1 πραγματοποίησε ο Παπαβασιλείου με σουτ εξω απο την περιοχή, μετά απο ωραίο συνδυασμό με τον αργεντίνο Fabricio, που έκανε ντεμπούτο για την ομάδα μας, όπως και ο Πτηνόπουλος, αφήνωντας αμφότεροι καλές εντυπώσεις.

Ο προπονητής μας έμεινε ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα αλλα θέλει συνεχή συγκέντρωση και σοβαρότητα στις εμφανίσεις του Πανσερραϊκού μας, σε όλα τα ματς!

Η αρχική σύνθεση:

Γιαννακίδης, Μπάρδας, Γιανναράκης, Καστριτσέας, Αποστολόπουλος, Ψάλτης, Πεκρής, Παπαβασιλείου, Obosu, Πέτρου, Κιουσεκτσίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι:

Τεντζέρης, Κασμερίδης, Πολύζος, Ζέρης, Παπαβασιλείου, Ζιωγάς, Μπίλης, Τριανταφύλλου Κ., Γκούρτσας, Πτηνόπουλος, Fabricio.