Νέα

Νάσος Γερόλυμος: «Σιδερένιος» μετά την επέμβαση!

Ο Νάσος Γερόλυμος, υποβλήθηκε σε επέμβαση χιαστών, μετά την αναποδιά που είχε σε προπόνηση της ομάδας μας, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και ο παίκτης μας, ήδη μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικού χώρους.

Ο νεαρός αριστερός μπακ έβγαλε και σχετική φωτογραφία με συγκινητικά λόγια προς τους ανθρώπους της ομάδα μας, για να δείξει την εκτίμηση του και οτι όλα πήγαν καλά, δεχόμενος βέβαια και ευχές για ταχεία ανάρρωση, απο φίλους και συμπαίκτες.

Δόξα το Θεό όλα καλά!!! Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου @panserraikosfc1964 τον πρόεδρο κ. Καζία που με στήριξε από την αρχή και ήταν δίπλα μου, τον κύριο Απόστολο Λιβανο που έτρεξε να διευθετήσει όλα τα ζητήματα!! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου τους προπονητές τον γιατρό της ομάδας @fysio_gavanozis για την συνεχή στήριξη τους και τα υπέροχα μηνύματα συμπαράστασης!! Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εσάς που βρήκατε λίγο χρόνο από τη καθημερινότητα σας για να μου στείλετε τα περαστικά σας!! Και τέλος άλλο ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον γιατρό μου κ. Γιώργο Γρηγόρη Καραχάλιο!! Προχωράμε δυνατά και μετράμε πλέον αντίστροφα!!💪💪🙏🙏

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού εύχεται καλή αποθεραπεία και όλοι στην ομάδα σε περιμένουμε Νάσο «σιδερένιο»!