Νέα

Επίσκεψη της ομάδας μας, στο ειδικό σχολείο Σερρών!

Αντιπροσωπεία παικτών του Πανσερραϊκού, το τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης, επισκέφτηκαν το ειδικό νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο, με αφορμή τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες αγάπης που έρχονται, μοιράζοντας δώρα στα μικρά παιδιά.

Οι αρχηγοί των «λιονταριών» Παπαβασιλείου, Κούτλας, Καστριτσέας, και οι Μπάρδας, Obosu έδωσαν χαρά στα παιδιά, παρακολουθώντας την εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει οι δασκάλες και υπεύθυνοι του εδικού σχολείου, ενώ μαζί τους ήταν και ο Λεοντόκαρδος, η μασκότ του Πανσερραϊκού, που με το στυλ του, ενθουσίασε του μικρούς μαθητές.

Το τεχνικό επιτελείο, με τους Εγγονίδη, Πανίδη και Μούρα, καθώς και ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού, Νίκος Κατσαβάκης παρέα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Πολίτη από το γραφείο τύπου των «κόκκινων», ευχαριστήθηκαν την γιορτή, φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά και συζήτησαν για τον ιερό σκοπό που επιτελούν οι άνθρωποι του ειδικού σχολείου.

Η ομάδα μας, υποσχέθηκε πως θα γίνουν κι άλλες ενέργειες, για να τονωθεί το ενδιαφέρον των συνάνθρωπων μας και της κοινωνίας, αναδεικνύοντας την σημαντική προσφορά του ειδικού νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου. Σύντομα θα δούμε τα παιδιά αυτά και στο γήπεδο παρέα με τους ποδοσφαιριστές για να παρακολουθήσουν αγώνα της πρώτης ομάδας.