ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ

Διοικούσα Επιτροπή

Οι ισχυροί άντρες του Πανσερραϊκού μας, απο την σεζόν 2018-2019, είναι ο Νίκος Κατσαβάκης και ο Τάσος Καζίας. Άνθρωποι που έχουν περάσει απο το ποδόσφαιρο και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά εκτός αθλητισμού. Όραμα τους να επαναφέρουν τον Πανσερραϊκό εκεί που του αξίζει, στην elite του Ελληνικού ποδοσφαίρου!

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ

Πρόεδρος
Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, είναι άνθρωπος του αθλητισμού και έχει ολοκληρώσει με επιτυχία μια σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα 18 ετών. Έχει αγωνιστεί σε 7 συλλόγους στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχοντας 286 συμμέτοχες και 19 γκολ. Επίσης ήταν διεθνής, με την Εθνική ομάδα της Κύπρου. Από το 2014 κι έπειτα, αφιερώθηκε στην προπονητική, παρακολουθώντας σεμινάρια και σχολές, αποκτώντας το δίπλωμα προπονητή UEFA A και δούλεψε στις ομάδες νέων του Πανσερραϊκού. Ταυτόχρονα με τον αθλητισμό, ανέπτυξε και επιχειρηματικές δραστηριότητες, διατηρώντας σε συνεργασία με τον κ. Τάσο Καζία την εταιρεία παραγωγής ρεύματος Q-Energia (Στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία) καθώς και το Sport Café Player στην πόλη των Σερρών.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΖΙΑΣ

Γενικός Διευθυντής
Ο γενικός διευθυντής του Πανσερραϊκού, είναι αριστούχος απόφοιτος φυσικής αγωγής, του ΑΠΘ, με άριστη θεωρητική και πρακτική γνώση, των προγραμμάτων εκγύμνασης, αξιολόγησης και ανάπτυξης αθλητών. Το ερευνητικό του έργο, την τελευταία δεκαετία, περιλαμβάνει περισσότερα από επτά συγγραφικά πονήματα, μεταξύ άλλων η μεταπτυχιακή διατριβή το 2009. Παράλληλα με την έρευνα, από το 2006, προπονεί, γυμνάζει και επιλεγεί ποδοσφαιριστές και νεαρά ταλέντα στις σημαντικότερες ομάδες του νομού Σερρών, όπως ο Πανσερραϊκός, ο Εθνικός Γαζώρου και οι μεικτές ομάδες της ΕΠΣ Σερρών, από τα πόστα του προπονητή, του γυμναστή, του scouter και του εκλέκτορα. Ταυτόχρονα με τον ακαδημαϊσμό και τον αθλητισμό, ανέπτυξε και επιχειρηματικές δραστηριότητες, διατηρώντας σε συνεργασία με τον κ. Νίκο Κατσαβάκη, την εταιρεία παραγωγής ρεύματος Q-Energia (Στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία) καθώς και το Sport Café Player στην πόλη των Σερρών.