Διαπιστεύσεις, Νέα

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας με τον Ηρακλή

Ενημέρωση της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή, για την 4η φάση του κυπέλλου Ελλάδας, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ενημερώνει τα ΜΜΕ, ότι έως την Τετάρτη (6/10/2021) και ώρα 12:00(πρωινή), μπορούν να υποβάλουν αιτήματα διαπίστευσης, για την αναμέτρηση Πανσερραϊκός – Ηρακλής, για το κύπελλο Ελλάδας.

Σύμφωνα, με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, θα ισχύσουν αποκλειστικά και μόνο, ημερήσιες δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις και όχι δημοσιογραφικές ταυτότητες ή ταυτότητες φωτογράφων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει εντός της προαναφερθείσας προθεσμίας, να υποβάλλουν το αίτημα τους, στέλνοντας τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας και Μέσο Εργασίας) στο e-mail: panserraikosfcpress@gmail.com, με την αναφορά στο ΘΕΜΑ: ”Διαπίστευση (δημοσιογράφου / φωτογράφου) για τον αγώνα  Πανσερραϊκός – Ηρακλής.”

Έπειτα από τη λήξη της προθεσμίας, δε θα γίνει δεκτό, ΚΑΝΕΝΑ αίτημα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων θέσεων, από κάθε μέσο θα γίνεται δεκτό ένα αίτημα, για μία και μόνο ονομαστική διαπίστευση.  Δεν θα δοθούν ετήσιες διαπιστεύσεις και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Διαπίστευση σε τεχνικό ραδιοφώνου, θα εγκρίνεται μόνο στα ραδιόφωνα, με τηλεφωνική γραμμή για ζωντανή ροή μετάδοσης, ενώ δεν εγκρίνεται η διαπίστευση τεχνικού τηλεοπτικού σταθμού, πλην των μελών, της τηλεοπτικής παραγωγής, που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

Για την είσοδό τους, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν στο γήπεδο, σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων, όπου είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

Υπενθυμίζεται ότι, θα πρέπει να θερμομετρηθούν και να κάνουν χρήση σε όλους τους χώρους, της προστατευτικής μάσκας.

Οι δημοσιογράφοι θα τοποθετηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις, με τις προβλεπόμενες αποστάσεις, ενώ ο χώρος των κλειστών δημοσιογραφικών θεωρείων της Θύρας 3, προβλέπεται κατά σειρά προτεραιότητας, μόνο για τα άτομα του τηλεοπτικού σταθμού, που καλύπτει την μετάδοση, για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν μηχανήματα μετάδοσης,  για τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που διαθέτουν, κινητό τηλέφωνο για την μετάδοση και σε κανέναν άλλο.

Οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο μόνο για φωτογραφίες (η πρόσβαση τους περιορίζεται, μόνο στις πλευρές πίσω από τις δύο εστίες καθώς και στην πλευρά, απέναντι από τους πάγκους των ομάδων).

Η Αίθουσα Τύπου και η Μικτή Ζώνη, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν.

Οι εκπρόσωποι όμως των ΜΜΕ, που επιθυμούν να λάβουν δηλώσεις απο τον προπονητή και τους παίκτες, που θα επιλεγούν απο το Γραφείο Τύπου του Πανσερραϊκού, μπορούν μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, να στείλουν τις ερωτήσεις τους στο email: panserraikosfcpress@gmail.com και να εξυπηρετηθούν, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Τέλος, ενημερώνουμε τα ΜΜΕ, ότι οι συνθέσεις των δύο ομάδων, πριν από το αγώνα, θα δημοσιευτούν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πανσερραϊκός.