Για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος U15 της Stoiximan Super League, o Πανσερραϊκός έδωσε τον πρώτο του αγώνα, αντιμετώπισε εντός έδρας τον Βόλο και ηττήθηκε με 1-2.
Η ομάδα μας προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική, τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, αλλά σίγουρα χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια για να βρει τα βήματα της και πάλι με δεδομένο ότι ουσιαστικά είναι ένα καινούργιο σύνολο.
Μάλιστα ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2′ με κεφαλιά του Παπαμαρίνου, ωστόσο από λάθη έδωσε δικαίωμα στον Βόλο να κάνει την ανατροπή στο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος πίεσε, είχε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσει με αποκορύφωμα ένα δοκάρι του Γεωργιάδη, αλλά δεν τα κατάφερε.
Την επόμενη αγωνιστική ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ, τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Σ.Αναστασιάδης – Α.Κούτλας): Ηλίας, Γκουντενούδης, Παρμαξής, Παπαμαρίνου, Φωτιάδης, Δηλαβερίδης, Κόγιας, Γεωργιάδης, Κουρτίδης, Κορώνης, Παρασχάκης, ενώ ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι Τιτόκης και Σιάπκας.