Νέα

Ακάθεκτος ο Πανσερραϊκός για την άνοδο κέρδισε και τον Ορφέα!

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε η ομάδα μας κερδίζοντας άνετα και τον Ορφέα Ξάνθης με το ευρύ σκορ 5-2! Οι φιλοξενούμενοι αντιστάθηκαν για ένα ημίχρονο αλλα στην συνέχεια ο ανώτερο Πανσερραϊκός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.

Ο Πανσερραϊκός μας, μπήκε σοβαρά στον αγώνα πιέζοντας του παίκτες του Ορφέα. Οι πλαγιοκοπήσεις του Πτηνόπουλου και τα γεμίσματα των Γεωργιάδη και Conci δημιούργησαν ρήγματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων, όπου στο 15’ ο Γκούρτσας άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, ύστερα απο συρτή σέντρα μέσα απο την περιοχή του Ζέρη. Λίγα λεπτά αργότερα στη μοναδική φάση του Ορφέα με κόρνερ, ο Τορομανίδης βρέθηκε μόνος στην καρδιά της περιοχής και πλάσαρε εύστοχα τον Γιαννακίδη, που δεν είχε ορατότητα για να αντιδράσει. Απο εκεί κι έπειτα η ομάδα μας έκλεισε στα καρέ της την ομάδα του Ορφέα και το δεύτερο γκολ ήταν ζήτημα χρόνου. Στο 43’ ο Πτηνόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι απο τον Ρούφο απο καθαρή θέση αλλα αιφνιδιάστηκε και σούταρε πάνω στον αντίπαλο γκολκιπερ. Δυο λεπτά αργότερα ο Γκούρτσας έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Πανσερραϊκό ύστερα απο κόρνερ του Conci η καρφωτή κεφαλιά του αρχηγού πέρασε κάτω απο τα πόδια του Ρουφου για το 2-1.

2-1 ήταν το σκορ ημίχρονου.

Στο β´ ημίχρονο ο Πανσερραϊκός μας, ξεκίνησε αφιονισμένος και πίεσε ψηλά αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να κάνουν αρκετά λάθη, τα οποία έφεραν συνεχόμενα κόρνερ στην εστία του Ρούφου. 7 λεπτά μετά, ο Γεωργιάδης κέρδισε τις κόντρες και κατάφερε να πλασάρει ιδανικά για το 3-1. Στιγμιαία αδράνεια στο 57’ μέσα στην περιοχή του Γιαννακίδη την εκμεταλεύτηκε ο Κουκουρίγκος και μείωσε προσωρινά σε 3-2. Τα λάθη απο την ομάδα μας σταμάτησαν εκεί και στα επόμενα λεπτά οι Κασμερίδης και Conci με κεφαλιά και πλασέ, στο 72’ & 77’ αντίστοιχα έγραψαν το τελικό 3-2 για τα λιοντάρια μας.  Ντεμπούτο έκανε ο Νίκος Διγκόζης, γιος του προπονητή μας, που είναι γεννημένος στις 20-10-2000 και ξεκίνησε απο τις κόκκινες Ακαδημίες, όταν ο Άγγελος Διγκόζης ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής.

Τελικό αποτέλεσμα 5-2.

Ο προπονητής μας κ. Άγγελος Διγκόζης ξεκίνησε την ομάδα, με τον Γιαννακίδη κάτω απο τα δοκάρια, τον Ζέρη και τον Kali στο δεξί και το αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, τους Κασμερίδη και Γιανναράκη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο και πιο μπροστά, τους Ψάλτη και Πολύζο ως αμυντικά χαφ με τον Γεωργιάδη προωθημένο στον άξονα. Δεξιά μεσοεπιθετικά έπαιξε ο Πτηνόπουλος, ενώ αριστερά αγωνίστηκε ο Αργεντίνος Conci! Μπροστά στην κορυφή έπαιξε ο αρχηγός Δημήτρης Γκούρτσας.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννακίδης, Ζέρης, Kali, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Ψάλτης, Γεωργιάδης, Πτηνόπουλος, Conci, Γκούρτσας

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ:Ρούφος, Καραγκιόζης Β., Βουλγαρίδης, Χακή Τζαμπάζ, Μακράκης, Τορομανίδης, Μαυρόπουλος, Σουκρήογλου, Χαλίλ Ιμπράμ, Κουκουρίγκος, Ζιγκολάρι