Panserraikos F.C. - ACADEMY, Press Room, Νέα, Πανσερραϊκός Foundation

Όλοι #ΜΑΖΙ κατά του Ρατσισμού – Το τουρνουά ακαδημιών του Πανσερραϊκού με τη συμμετοχή παιδιών από τη Δομή προσφύγων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού & των διακρίσεων, η οποία κάθε χρόνο γιορτάζεται στις 21 Μαρτίου, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός σε συνεργασία με τον ΜΓΣ Πανσερραϊκό και την Panserraikos FC Academy, διοργάνωσαν το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου το “10ο Τουρνουά ακαδημιών κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων”.

Ο οργανισμός του Πανσερραϊκού συμμετέχει ενεργά στον αθλητικό αγώνα, κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων και λέει όχι στην οποιαδήποτε μορφή βίας! Οι αξίες του συλλόγου μας, είναι συνέχεια του ηθικού πλαισίου της ΕΠΟ και της FIFA, προωθώντας, μέσω ποδοσφαιρικών τουρνουά, το αντιρατσιστικό μήνυμα σε όλη την κοινωνία.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, ο οργανισμός του Πανσερραϊκού προσκάλεσε παιδιά ανάλογων ηλικιών από την Δομή φιλοξενίας προσφύγων Σερρών, σε συνεργασία με τη διεύθυνση της Δομής, τους έντυσε με την κόκκινη φανέλα με σήμα το λιοντάρι και τους είδε να απολαμβάνουν τη χαρά του παιχνιδιού και της δικής τους συμμετοχής, αφήνοντας τους την τέλεια εικόνα στο μυαλό τους λίγες ημέρες πριν αναχωρήσουν από την πόλη μας για τις χώρες επιλογής τους.

Αξίζει να σημειωθεί η καθοριστική συμβολή των γονέων των τμημάτων της Panserraikos FC Academy στη δράση και η προσφορά τους στα είδη που ζητήθηκαν για την ομάδα της Δομής φιλοξενίας, προκειμένου όλα τα παιδιά να νιώσουν πραγματικοί ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα ευχαριστούμε τα σωματεία ΠΟΣ 2000, Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας, Πανσουλιακός και Δόξα Ν.Σκοπού για τη δική τους συμμετοχή στο τουρνουά.

Όλοι #ΜΑΖΙ μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά του ρατσισμού!