Νέα

Φιλικό ξεμούδιασμα και νίκη 1-0 επι της Καμήλας

Η ομάδα μας ξεμούδιασε απο τις συνεχόμενες προπονήσεις και τα οικογενειακά διπλά πραγματοποιώντας νικηφόρο φιλικό (1-0) με την Δόξα Κ.Καμήλας στα γήπεδα της ΕΠΣΣ, που θα αποτελεί και έδρα της τελευταίας στην παρθενική της εμφάνιση στην Γ´ Εθνική.

Ο προπονητής μας Νίκος Νεντίδης ξεκίνησε με τους Γιαννακίδη κάτω απο τα δοκάρια, Μπάρδα και Αποστολόπουλο στα άκρα της άμυνας, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο χρησιμοποίησε τους Κασμερίδη και Πολύζο, ενω στην μεσαία γραμμή έπαιξαν αρχικά οι Ζιώγας, Ψάλτης & Παπαβασιλείου και στην επιθετική τριάδα οι Πέτρου, Γκούρτσας και Σαρέγκος.

Στο πρώτο μέρος ο Παπαβασιλείου είχε δοκάρι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το τεχνικό επιτελείο πραγματοποίησε σταδιακά αλλαγή όλης της 11άδας προκειμένου να φανεί η ετοιμότητα των παικτών. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο George Obosu στις καθυστερήσεις, όπου με δικό του τέρμα, ύστερα απο ωραία προσπάθεια του νεαρού Σοφιανού, ο Πανσερραϊκός, επικράτησε με σκορ 1-0.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση στην Ομόνοια.Ενώ πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Μάικ Γαλατιδη που έφυγε από τη ζωή.

ΔΟΞΑ Κ.ΚΑΜΗΛΑΣ: (Μίλτος Δουλγερης: Στόικος(46’ Σαββίδης), Βουγιουνδρούκας(62’ Κρουστάλλης), Τσομαχασβίλι(69’ Σιψής), Ζάντσιος(72’ Πολυχρονίδης), Σιάκκας(83’ Σαμαράς), Κεχαγιάς(77’ Κουκούτσης), Μπονέρης(46’ Μακούσης), Τσουλχάι(55’ Μούστα), Κωνσταντίνου(42’λ.τ. Γεράκης), Αηδονίδης(69’ Αποστόλου), Παπαδόπουλος(61’ Πασχαλίδης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Ν. Νεντίδης): Γιαννακίδης(46’ Τεντζέρης), Μπάρδας(73’ Πούλιος), Αποστολόπουλος(76’ Φάκης), Κασμερίδης(46’ Καστριτσέας), Πολύζος(46’ Γιανναράκης), Παπαβασιλείου(63’ Μπίλλης), Γκούρτσας(58’ Ομπόσου), Ζιώγας(63’ Πεκρής), Πέτρου(69’ Κιουτσεκτσίδης), Σαρέγκος(58’ Σοφιανός), Ψάλτης(58’ Τριανταφύλλου).

Φωτό-πηγη: Χ.Βακαλης-www.fonh.gr