Press Room, Νέα

Φιλικός Αγώνας: Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας 2-1

Τώρα αρχίζει το τελικό μοντάρισμα

Ο Πανσερραϊκός μας, επικράτησε του Αγροτικού Αστέρα με σκορ 2-1, στο δεύτερο εντός έδρας φιλικό προετοιμασίας με την ομάδα να παρουσιάζετε με αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ συνολικά αγωνίστηκαν όλοι ποδοσφαιριστές της αποστολής. Ο Πανσερραϊκός άρεσε ξανά για ένα ημίχρονο, με την ομάδα απο εδώ και πέρα να μπαίνει στην τελική ευθεία… μονταρίσματος, ώστε να είναι έτοιμη, στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο κ. Ζεράρ Σαραγόσα επέλεξε για το α’ ημίχρονο τον Κατσίκα στη θέση του τερματοφύλακα και τους Μαρκιόνι, Γιανναράκη, στο κέντρο της άμυνας. Ως πλάγια μπακ αγωνίστηκαν ο Ζέρης με τον Φουάση. Οι Καραμπέρης, Έππας και Ανάκογλου ήταν οι παίκτες στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Κανίς, Κόντσι και Ριβάλντο, να αγωνίζονται στην τριάδα της επίθεσης.

Γρήγορο γκολ και καλό ποδόσφαιρο

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε και πάλι με γκολ απο τα αποδυτήρια… αφού ο Ζέρης σκόραρε στο 8′ μετά απο ωραίο συνδυασμό μεταξύ των Ανάκογλου και Ριβάλντο, που έδωσε την ασίστ για να γράψει ο Βολιώτης φουλ μπακ το 1-0.

Η ομάδα μας, συνέχισε να πιέζει και ο Κόντσι στο 18′ είχε μια καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Ο Πανσερραϊκός είχε την μπάλα συνέχεια στα πόδια του και δημιούργησε τουλάχιστον 10 ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος.

Στο 20′, ο Ανάκογλου έστρωσε ωραία την μπάλα στον Ριβάλντο και ο Κολομβιανός σούταρε με αξιώσεις απο το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλα η μπάλα πέρασε άουτ.

Στ0 41΄, τα «λιοντάρια» μας, εκμεταλλεύτηκαν το λάθος στην άμυνα του Αγροτικού, ο Έππας, πίεσε-έκλεψε και έδωσε την ασίστ στον Κόντσι που με μακρινό σουτ εκτός περιοχής, σημείωσε το 2-0, σχεδόν σε κενή εστία, αφού ο Αβραμίδης ήταν εξουδετερωμένος.

Εμφανής η έλλειψη φρεσκάδας στο Β’ Ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο κ. Σαραγόσα αντικατέστησε τους Κατσίκα, Μαρκιόνι, Κόντσι, Ριβάλντο, Ανάκογλου, Γιανναράκη, Καραμπέρη, Φουάση και Έππα και στην θέση τους πέρασε τους Καβουσάκη, Δημητρίου, Κασμερίδη, Τσιμίκα, Σοφιανό, Σιδηρόπουλο, Πίντο, Όλσι και Μέσι,

Στο δεύτερο μέρος, οι αλλαγές στα 9/11 της ομάδας και το μοίρασμα των λεπτών ανάμεσα σε έμπειρους και νεαρούς ποδοσφαιριστές, βοηθά στο χτίσιμο της ομοιογένειας και την εμπιστοσύνη του προπονητή σε όλο το ρόστερ, σε βάρος όμως του θεάματος…που δεν είναι όμως ο στόχος της συγκεκριμένης εποχής.

Ο Πανσερραϊκός έδωσε χώρο στον Αγροτικό Αστέρα χωρίς όμως να απειληθεί, ενώ επιθετικά βγήκαν προσπάθειες απέναντι στην αντίπαλη εστία, χωρίς όμως γκολ. Στο 70′ έγιναν οι τελευταίες αλλαγές με τον Όλσι να αποχωρεί τραυματίας και στην θέση του να περνά ο Θεοδωρίδης, ενώ πέρασαν και οι Κόντσι, Παπαβασιλείου αντί του Ζέρη και του Κανίς.

Στο 73′, ο Φοφανά του Αγροτικού Αστέρα, εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια απο τα δεξιά και πλάσαρε εύστοχα απέναντι στον Καβουσάκη, για το 2-1. Η απάντηση για την ομάδα ήρθε σε δυο φάσεις στο 74′ και το 82′ αλλα τα σουτ τον Θεοδωρίδη και Παπαβασιλείου εκτός περιοχής δεν βρήκαν στόχο, παραμένοντας το 2-1 ως τελικό αποτέλεσμα.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα μας, εκτός έδρας με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, το ερχόμενο Σάββατο.

Πανσερραϊκός (Ζεράρ Σαραγόσα): Κατσίκας (Καβουσάκης 46’) Ζέρης (Κόντσι 70’/Σιδηρόπουλος 46’), Γιανναράκης (Κασμερίδης 46’) Μαρκιόνι (Δημητρίου 46’) Καραμπέρης (Όλσι 46’/Θεοδωρίδης 70′), Φουάσης (Πίντο 46’) Ριβάλντο (Μέσι 46’), Κανίς (Παπαβασιλείου 70’) Έππας ( Τσιμίκας 46’), Ανάκογλου(Σοφιανός 46’).

Εκτός αποστολής ήταν οι τραυματίες Κρητικός, Αντωνίου, Κιουσεκτσίδης και ο Μασκανάκης.