Press Room, Νέα

Τ.Καζίας: Αφουγκραζόμαστε τον σφυγμό της κοινωνίας-Η ομάδα μας έχει μάθει στα δύσκολα!

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ | Προέδρου ΠΑΕ Πανσερραϊκός

Αφουγκραζόμενοι τον σφυγμό της κοινωνίας μας και την αγωνία όλων, για το νέο κύμα πανδημίας, που εξελίσσεται καθημερινά σε όλη την χώρα και πλήττει σθεναρά και την περιοχή μας, και παρατηρώντας με βαθιά θλίψη, την τραγωδία του φονικού σεισμού στην Σάμο. Το να συζητήσουμε τώρα, για το ποδόσφαιρο, μοιάζει ανεπίκαιρο.

Θέλω να ευχαριστήσω του εκπροσώπους του τύπου, που επικοινώνησαν μαζί μας, όμως στην παρούσα κατάσταση σημασία δεν έχουν τα λόγια, αλλά να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, ο καθένας από την πλευρά του, ακολουθώντας τα νέα μέτρα, για να αναχαιτίσουμε την εξάπλωση του ιού κι έπειτα με υγεία να μιλήσουμε για τον Πανσερραϊκό και το ποδόσφαιρο που αγαπάμε.

Οι φίλαθλοι μας, να ξέρουν ότι η ομάδα μας, έχει μάθει στα δύσκολα. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια που είμαστε στο τιμόνι του Πανσερραϊκού, αντιμετωπίζουμε πάσης φύσεως δυσκολίες και μέχρι στιγμής βγαίνουμε νικητές. Το ίδιο κάνουμε και τώρα που φροντίζουμε στο ακέραιο να λειτουργούμε με επαγγελματισμό. Συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε, ώστε την κατάλληλη στιγμή να είμαστε έτοιμοι για να κατακτήσουμε ακόμα ένα πρωτάθλημα και μια άνοδο.

 

Τάσος Καζίας

Πρόεδρος ΠΑΕ Πανσερραϊκός