Press Room, Νέα

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το ματς του Πανσερραϊκού με τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. Β’

Για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο ο Ολυμπιακός Β’ θα χρησιμοποιήσει ως έδρα το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και αυτό θα συμβεί, στο ματς με τον Πανσερραϊκό (5/12-14:45) για την έκτη αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Η ομάδα μας, επιστρέφει στο Φαληρικό στάδιο, μετά τον Γενάρη του 2011, όταν για το πρωτάθλημα της Super League 1, ο Πανσερραϊκός είχε αντιμετωπίσει στις 15/1/2011 τον Ολυμπιακό και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, με σκορ 4-2.

Για την ιστορία, η εντεκάδα της ομάδας μας, που αγωνίστηκε τότε:

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Τριανταφύλλου, Γεωργιάδης (2 γκολ) (91′ Γιαννόπουλος), Τάντιτς (82′ Βοσκόπουλος), Νταλέ, Μαβενέ, Ανάκογλου (89′ Ασλανίδης), Αλβάρεζ, Κέρλα

Σε ένα χορταστικό ματς τότε, τα «λιοντάρια» απείλησαν το αήττητο των παικτών του Ερνέστο Βαλβέρδε μέχρι εκείνη την στιγμή, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, κόντρα στους πρωταθλητές εκείνης της σεζόν. Ο Γιώργος Γεωργιάδης είχε σημειώσει δυο τέρματα και είχε βάλει μπροστά στο σκορ τον Πανσερραϊκό στο β’ ημίχρονο, αναγκάζοντας τους Πειραιώτες σε ανατροπή στο φινάλε του ματς με 4-2.

Τρίτη διαφορετική έδρα σε ισάριθμα εντός έδρας ματς θα χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2. Και αυτήν την φορά την… καλύτερη, αφού θα αγωνιστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» υποδεχόμενος τον Πανσερραϊκό την επόμενη Κυριακή (5/12-14.45).

Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα της σεζόν, οι ερυθρόλευκοι είχαν αγωνιστεί στο «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας υποδεχόμενοι τον ΠΑΟΚ Β’, στο επόμενο ματς ως γηπεδούχοι έπαιξαν στη «φυσική» τους έδρα στον Ρέντη κόντρα στη Λάρισα και τώρα θα μετακομίσουν στην έδρα της πρώτης ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Για πρώτη φορά φέτος, ο Ολυμπιακός Β’ θα αγωνιστεί, έχοντας ως έδρα του το «Γ. Καραϊσκάκης», την Κυριακή (05/12, 14:45) κόντρα στον Πανσερραϊκό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, με στόχο να συνεχίσει αήττητος.

Αυτό θα είναι το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, η οποία μέχρι στιγμής έχει 2/2 στην έδρα της. Τα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια ήταν κόντρα σε ΠΑΟΚ Β’ και ΑΕΛ. Με τον ΠΑΟΚ Β’, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο «Ελ Πάσο» και κέρδισε 3-1, ενώ κόντρα στην ΑΕΛ αγωνίστηκαν στο Ρέντη και κέρδισαν με 1-0.

Το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 3.

Ο Ολυμπιακός Β’ έχει ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν και σε 3 παιχνίδια μετράει 7 βαθμούς, με 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Έχει κερδίσει ΠΑΟΚ Β’ και ΑΕΛ με 3-1 και 1-0 αντίστοιχα, ενώ ήρθε ισόπαλος με 2-2 μέσα στον Απόλλωνα Λάρισας.