Press Room, Uncategorized, Νέα

Στον Πανσερραϊκό ο Άγγελος Οικονόμου!

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Οικονόμου. Ο νεαρός μέσος, πρωταθλητής στο πρωτάθλημα της Super League 2 την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Άγγελος Οικονόμου, είναι γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1995 στη Θεσσαλονίκη και μεγαλωμένος… ποδοσφαιρικά στη Γερμανία. Σε ηλικία 14 ετών επελέγη στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου και έμεινε στο Μόναχο ως το 2016, αγωνιζόμενος και στην β΄ ομάδα της Μπάγερν, φορώντας ακόμη και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ συμμετείχε μάλιστα και σε προετοιμασία της πρώτης ομάδας υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 πήρε μεταγραφή στην Στουτγκάρδη Β΄, με την οποία αγωνίστηκε σε 10 ματς και ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ με τον οποίον έκανε 10 συμμετοχές σε Σούπερ Λιγκ 2 και Σούπερ Λιγκ λόγω ενός τραυματισμού. Την περίοδο 2019-20, αγωνίστηκε κατά σειρά σε Δόξα Δράμας και Πλατανιά κάνοντας 15 συμμετοχές, ενώ από το 2020 αγωνιζόταν στην Βέροια, με την οποία φέτος αναδείχθηκε πρωταθλητής έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές και 3 ασίστ.

Έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Παίδων.