Νέα

Σε ελκυστικό χορηγικό πακέτο Live Streaming η τελευταία 3αδα αγώνων του Πανσερραϊκού!

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού, εξασφάλισε για όλους τους φιλάθλους της ομάδας εντός κι εκτός Σερρών, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους επόμενους τρείς και τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος σε Live Streaming, μετάδοση. Το διαδικτυακό κανάλι «Καβάλα Πάμε Γήπεδο» του γειτονικού νομού, που κάνει εξαιρετική δουλειά, και έχει δείξει τα τρια προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας μας, με τον Αετό Ορφανού και το Θεολόγου Θάσου, θα δείξει και τους αγώνες των «Λιονταριών με το Νέστο Χρυσούπολης στις 8/3, τον Αετο Ορφανού στις 15/3 και τον Κιλκισιακό στις 29/3.

Με την διαδικασία αυτή, ο Πανσερραϊκός ευχαριστεί τον κόσμο που τον στηρίζει απο μακρινές περιοχές και παράλληλα δίνει έξτρα κίνητρο στους χορηγούς που προβάλλονται στο γήπεδο ή επιθυμούν να συμμετέχουν στο μάρκετινγκ που προσφέρει ο πρωταθλητής Πανσερραϊκός με τις μεταδόσεις του. Να σημειωθεί, οτι η διαδικασία έχει ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία με περισσότερους απο 2000 φίλους της ομάδα να παρακολουθούν μέσω YouTube, τις 2 προηγούμενες αναμέτρησεις.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Η ομάδα media του Πανσερραϊκού, συνεχίζει να αξιοποιεί την τεχνολογία προς όφελος των φιλάθλων-πελατών της. Ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εργαλεία μάρκετινγκ, που αποδεδειγμένα αυξάνει το κοινό των χορηγών, είναι το Live Streaming και το livestream clip σε μεγάλες πλατφόρμες διανομής Online περιεχομένου (Youtube) που είναι εύκολα προσβάσιμες από όλες τις φορητές συσκευές της αγοράς (smartphones, tablets, smart TVs).

Μετά το αρχικό, επιτυχημένο εγχείρημα στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας, που είναι πρώτη στο πρωτάθλημα, σας προσκαλούμε, στο νέο πακέτο αγώνων Live Streaming, όπου μπορείτε να πολλαπλασιάσετε τα οφέλη  της  παρουσίας της χορηγίας σας, εκτός από το φυσικό χώρο του γηπέδου, στο οποίο είστε χορηγός.

Ο Πανσερραϊκός, σας δίνει την δυνατότητα να προβάλετε την χορηγία σας και φυσικά το δικό σας brand, σε όλο τον κόσμο, εξασφαλίζοντας μάλιστα, την διαχρονική προβολή του, σε όσους το παρακολουθούν εκ των υστέρων. Το link της αναμετάδοσης, θα υπάρχει αποθηκευμένο στο Youtube και στα social media,  μεγιστοποιώντας έτσι τα οφέλη από την χορηγία σε βάθος χρόνου, από τους θεατές.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού, θα μεταδώσει τους παρακάτω, αγώνες πρωταθλήματος, με επαγγελματική κάλυψη και ποιότητα παραγωγής, που αντανακλούν άμεσα  στο εμπορικό σας σήμα.

  • Πανσερραϊκός-Νέστος Χρυσούπολης
  • Πανσερραϊκός-Αετός Ορφανού
  • Πανσερραϊκός-Κιλκισιακός

Ελκυστικό χορηγικό πακέτο τριών αγώνων. Οι ενδιαφερόμενοι χορηγοί, μπορούν μέχρι να επικοινωνούν με τα γραφεία του συλλόγου στο τηλέφωνο: 23210 85858, στο email: panserraikosfcpress@gmail.com και στο inbox της σελίδας στο Facebook: @PanserraikosFC

Παροχές μετάδοσης:

  • Εναλλασσόμενο Banner στο σήμα έναρξης, στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα
  • Εναλλασσόμενο Banner στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Some Streaming Projects-Δείτε τα πρόσφατα events μας:

Ζήστε με τον Πανσερραϊκό, τις livestream μεταδόσεις και επωφεληθείτε του σημαντικού εύρους απήχησης, στο κοινό, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης. Οι Online υπηρεσίες μας, αντιπροσωπεύουν την σύγχρονη εικόνα τoυ προϊόντος/υπηρεσίας (brand image) που παρέχετε στην αγορά!