Uncategorized

Πρώτο φιλικό χαλάρωμα για τον Πανσερραϊκό στο Ελατοχώρι-Photostory

Πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τον Πανσερραϊκό μας!

Ο Πανσερραϊκός χαλάρωσε μετά απο τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας στις Σέρρες και το Ελατοχώρι, αγωνιζόμενος με την ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου, στην έδρα των «κιτρίνων» στην Πιερία. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί και να κερδίσουν την κούραση των παικτών του Πανσερραϊκού.

Ο κ. Ζεράρ Σαραγόσα επέλεξε για το α’ ημίχρονο τον Γιαννακίδη στη θέση του τερματοφύλακα και τους Μαρκιόνι, Κασμερίδη, στο κέντρο της άμυνας, ως πλάγια μπακ αγωνίστηκαν ο Ζέρης με τον Σιδηρόπουλο. Κρητικός, Σοφιανός και Ανάκογλου ήταν η τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής με τους Μασκανάκη, Κανίς στα άκρα και τον Θεοδωρίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Στο β΄μέρος αντικαταστάθηκε όλη η 11αδα και αγωνίστηκαν: οι Γιανναράκης, Κουρσάρης, Κόντσι, Πίντο, Έππας, Ολαϊταν, Αντωνίου, Μέσι, Παπαβασιλείου και Όλσι, με τον Γιαννακίδη να παραμένει στα γκολποστ.

Για την ιστορία…η τοπική ομάδα επικράτησε 2-0.

Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές Μαϊκλ Ολαϊτάν, Τόμυ Πράντο, Χρήστος Κουρσάρης και Όλσι Φισέκου, αποχώρησαν απο την προετοιμασία και δεν θα συνεχίσουν με την πρώτη ομάδα.
Photostory: